torstai 12. marraskuuta 2009

Juoruilua ja räpsyttelyt

Tänään vietin hyvinansaittua vapaapäivää (eilen sain olla yliopistolla puoli 8 asti illalla joten eikös se nyt ihan hyvin ansaittua ole silloin?)

Eilen ei millään meinannut tulla uni silmään, kävin varmaan jotenkin ylikierroksilla kun iltamyöhään asti jouduin kuuntelemaan saksaa.

Heräsin tänään joskus 12 aikaan, juuri sopivasti siihen, että Melina ja Arttu tuli käymään. Juoruiltiin taas pitkästä aikaa suumme puhtaiksi ja ei voi kun ihmetellä, miten ihmiset voivatkaan mennä sekaisin rakkaudesta tai oikeastaan sen puutteesta!

Olen erittäin pettynyt postin toimintaan täälläpäin, posti tulee vasta joskus klo 16 aikaan, ei kiva. Tuppukyläkotikylässänikin se sentään jo viimeistään puoli 2 aikaan oli laatikossa! Eihän tuo postin viivästyminen silloin mitään haittaa, jos ei odota mitään, mutta eBay-pakettejahan minä aina odotan sieltä.

Tänään postipoika toi nämä

10 paria tekoräpsyttimiä! Liimaa ei tullut mukana ja joku Seppälän pilipaliliima ei noita saanut pysymään millään kiinni. Onneksi tajusin aspektin jo eilen yrittäessäni pistää Seppälän omia tekoräpsyttimiä ja niinpä viisaana tyttösenä ostin eBaysta ripsiliiman. Laadustahan nyt ei vielä osaa sanoa, mutta katsellaan kunhan posti suo sen tiputtaa laatikkooni.

Osaatko suositella minulle hyvää, pysyvää tekoripsiliimaa? Käytätkö tekoripsiä, jos käytät, niin ihan normaalipäivinä vai säästätkö ripsienjatkeet vain juhliin?

p.s. Mietin postaukseksi sellaista "laukkuni sisältö"-tyyppistä, kiinnostaisiko?

Postausideoita voit edelleen lähettää!

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihana blogi (: Mun blogi käsittelee myös kynsiaihetta (: Lukijaksi ? Mä tulin sun lukijaks :3 Ja radolasta Sizzi olen (:

  VastaaPoista
 2. Hienoa että löysit tiesi tänne! Tottahan toki ryhdyn lukijaksi, kaikki kynsiblogit kiinnostavat. >:]

  VastaaPoista
 3. "laukkuni sisältö"-tyyppinen postaus olis aika kiva. Tai ainakin itse tykkäisin paljon :DDD

  VastaaPoista
 4. Lisätään tuleviin postauksiin sitten. >:]

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)