maanantai 14. marraskuuta 2011

Excuse Moi!

Nyt tulee swatchit minun ekasta ja toistaiseksi viimeisestä OPI:n Muppets -kokoelman lakasta. Nämä OPI:n glitterkokoelmat saavat minut aina ekana kiinnostumaan, mutta kiinnostus usein lopahtaa kun totean että ne ovat glittereitä, jotka vaativat joko useita kerroksia taikka sitten näyttävät pullossa ihan erille kuin kynnellä. Tästä kokoelmasta innostuin ensin, sitten totesin että ehkä pärjään yhdellä lakalla ja valitsin Excuse Moi!:n sen perusteella, että se on yksi peittävimmistä kokoelman glittereistä.





Tätä lakka olen nähnyt kutsuttavan pinkiksi, mutta mielestäni tämä ei ole pinkki. Lakan sävy tuo mieleen sen saman hailakan punaisen, jota kirosin China Glazen Mrs. Clausia testatessani. Tämä on siis enemmän punainen kuin pinkki minun mielestäni.



Lakka on, kuten odotinkin, hyvin peittävä glitterlakaksi. Kaksi kerrosta riittää, mutta minun kaltaiseni neuroottinen "kynsirajat ei saa näkyä"-ihminen laittaa varmuudeksi 3. Peittävyyden lisäksi plussaa levittyvyydestä. Tässä pullossa oli muuten hurjan leveä sivellin jopa OPI-siveltimeksi, ovatkohan he leventäneet niitä vai onko mulla joku poikkeuskappale?



Lakka koostuu tosiaan tuosta punaisesta/pinkistä pohjasta, jossa uiskentelee hopeaa pikkupikkuglitteriä/shimmeriä ja sen lisäksi lakka on tupattu täyteen hopeisia, kultaisia, vihreitä, turkooseja, punaisia ja fuksian värisiä glitterhippusia. Lakka on siis todella monipuolinen kokonaisuus eri värejä tarkemmin katsottuna. ;D



Lakka on sävyltään lämmin, joten en tiedä sopiiko minulle. Aika näyttää tuleeko käytettyä vai lähteekö myyntiin, mutta tykkään tästä jollain ihmeellisellä tavalla silti, vaikka tämä onkin hailakka punainen, josta en pidä.

Mitä piditte lakasta? Onko teillä Muppets -kokoelman lakkoja? :)

Tämä postaus oli ajastettu.

18 kommenttia:

  1. Kiva kuulla objektiivinen näkemys tämän kokoelman lakoista. Tämö voisi olla ehkä sellainen mihin voisin itsekin sijoittaa.

    VastaaPoista
  2. Mä en koskaan innostu noista glitterlakoista, missä on paljon erivärisiä glittereitä. Jotenki liikaa! :D

    VastaaPoista
  3. Jännä lakka ;) En tiedä, onko jo liian aikaista, mutta minä mankuisin jo kuvaa The Mustasta Laatikosta... :) Lisäksi patistan sua käyttämään sitä SB:tä :D

    VastaaPoista
  4. Nättimys! <3

    Kyllä tuo minustakin näyttää enemmän punaiselta kuin pinkiltä, mutta nätti se silti on!

    VastaaPoista
  5. Kommentoinpa ekaa kertaa, vaikka säännöllisesti luenkin. (Kiitos FB:n! :)) Sattui meinaan niin sopivasti kohdalle tämä postaus, kun juuri ostin pikkujouluja/joulua varten sen GETTIN MISS PIGGY WITH IT -lakan ja tykästyin siihen kovasti! :) (Pitihän se siis heti testata... :P) Tää Excuse Moi! oli itseasiassa tästä sarjasta ainoa, joka ei kiinnostanu mua kyllä pätkääkään ees pullon perusteella, ja hyvä että joku ahkera näitä testailee meille harvemminkin ostelijoille koska varsinkin tämän postauksen jälkeen voisin todeta, että omalta osaltani oisi mennyt kyllä tässä rahat hukkaan.

    VastaaPoista
  6. Kivan värinen lakka :)
    Itsellä ei ole Muppetseja, mutta haluaisin!

    VastaaPoista
  7. Kaunis lakka :) Itsellä on Muppetseja Gone Gonzo ja Rainbow Connection. Haluaisin vielä sen Fresh Frog of Bel Airin. Gone Gonzoa oonkin jo testaillut, mustan päällä näytti kivalta. Jos et pahastu, laitan linkin niihin kynsiin :) http://rakkauskynsiin.blogspot.com/2011/11/maailmankaikkeus-kynsilla.html

    VastaaPoista
  8. Jotenkin jouluinen lakka :D Ihan kiva, vaikken joulusta tai näistä glitteroksennuslakoista tykkääkkään (:

    VastaaPoista
  9. osaatko sanoa onko millään merkillä täysin kultaista kynsilakkaa ei mitään shimmettiä vaan ihan tasainen kulta ??

    VastaaPoista
  10. Oon ihan hurahtanu Muppetseihin =/ Hankituna on Rainbow Connection, Divine Swine ja Designer De Better. Matkalla luokseni on vielä Gone Gonzo. Haaveilen Miss Piggystäkin..

    Excuse Moi on kyllä myös ihana, tulee mieleen Teenage Dream mutta paljon tummempana versiona.

    Mari

    VastaaPoista
  11. heips! mikä kamera sulla on käytössä? upean tarkkoja ja hyviä kuvia sulla täällä blogissa

    VastaaPoista
  12. Nunnu: Kieltämättä. ;D

    Maiju: Hih, pyrin aina tekemään arvioni objektiivisesti. :) Mutta siis juu, kyllä tämä mielestäni on sijoituksen arvoinen, varsinkin jos tykkää tällaisesta lämpimämmästä sävystä.

    Sanna: Oi, minä taas tykkään juuri niistä! ;D

    KaniFani: Voin ottaa kuvan mustasta laatikosta vaikkapa ensi postaukseen! ;D

    Rossu: Jep, minustakin enemmän punainen kuin pinkki!

    Susanna: Hih, kiva jos oli hyötyä! Itse kyllä tapaan nykyään ostaa rohkeammin eri lakkoja koska voin ne sitten myydä eteenpäin jos en tykkää joten mielelläni olen koekaniinina. ;D

    Rose: Muppets -lakat ovat jo ideana hurjan söpö juttu! Koskahan tulee Hello Kitty -kokoelma joltain kivalta merkiltä.. :)

    Vanquish: En tokikaan pahastu, itse olen harkinnut kanssa tuota Rainbow Connectionia mutta ehkä mä pärjään ilmankin (tai sitten en) :D

    Lintunen: On kieltämättä jouluinen. ;D

    Anonyymi: Tarkoitatko enemmän foil-pintaista kultaa? China Glazen 2030 on sellainen, mutta en tiedä onko sen saatavuus enää kovinkaan hyvä.. :I

    Mari: Niinpä muuten tulee! Mietin että miksi on jotenkin niin tuttu. Tosin TD:ssä taisi olla hologrammiglitteriä eikä moniväristä jos oikein muistan?

    Anonyymi: Moikka! Kiva että tykkäät kuvista, minulla on käytössä Nikonin D5100. :)

    VastaaPoista
  13. Näyttää aika herkulliselta. Mun mielestä näyttäis kyllä sopivan sulle, käytä ihmeessä! :))

    VastaaPoista
  14. Iituu: Tää on kyllä jouluinen, enkä tiedä onko se hyvä vai huono. ;D

    Vilkku: Aww, kiitos. ;D Katsotaan tuleeko käytettyä!

    VastaaPoista
  15. Ei oo :( Mut tää on varsin kivannäkönen tapaus. Blingii, pinkkii, glitterii.. :) Ja kiva et tää peittääki kunnol.

    VastaaPoista
  16. ^^ Jep onneksi peittää! ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)