perjantai 18. marraskuuta 2011

Päärynä-leopardi

Tiedättekö ne ihmiset, jotka aina kovaan ääneen sanovat vihaavansa jotain ja hetken päästä näette heidän kääntäneen kelkkansa? No minä olen yksi heistä, joskin en omaa niin vahvoja vihaamisfiiliksiä mistään kynsijutusta, mutta olen sellainen, että kyllästyn koska näen jotain kynsijuttua paljon ja siitä tulee en-tykkää-fiilis. Kun kyseinen kynsihomma on jo ajat päivät sitten mennyt muodista, niin innostun. Näin on käynyt minulla mm. cracklejen ja nyt leopardi-kuosin kanssa.



Leopardi-kuosi ei, kuten olen aiemmin jo monesti toitottanut, ole koskaan kiinnostanut minua kynsissä, vaan ennemminkin sisustuksessa. Ei tarvita kuin yhdet minun makuun sopivat leopardi-kynnet, jotka näin China Glazen tekemässä videossa ja mun oli pakko kokeilla leopardeja itsekin.

Odotin tilaamaani TD-pakettia kuin kuuta nousevaa ennen näiden tekoa, sillä muistin, että mulle olisi tulossa se videolla näkyvä China Glazen Electric Pineapple ja saisin nämä kynnet tehtyä. No enpäs muistanutkaan että olin tilanpuutteen vuoksi joutunut sen Pineapplen viimehetkellä tilauksesta heivaamaan, ai että minua kiukutti! En antanut sen kuitenkaan haitata, sillä halusin tehdä nuo kynnet, joten alle pistin H&M:n Pear IceCreamin.



Pisteet toteutin kuten videolla, eli China Glazen Island Escape kokoelman lakoilla 108 Degrees (pinkki), Blue Iguana (sininen) ja Senorita Bonita (violetti). Eli nyt sain 2 lakkaa taas pois mustasta laatikosta ja KaniFani voi vihdoin hengähtää kun Senoritaa on viimein testattu! ;D Täplät rajailin sitten Orlyn mustalla Instant Artistilla.

Senorita Bonitasta voisin kertoa tähän loppuun mietteitä. Olen siis testannut sitä kynnelle joskus, mutta ohuen koostumuksensa takia olen jättänyt lojumaan laatikkoon. Lakka on melko uniikki, se on violetti, jossa on pinkki/oranssi/kuparia kiiltoa/pikkuruista lastua, en ole nähnyt vastaavaa missään aiemmin. Koristeluun sopii mainiosti, mutta ohuen koostumuksensa takia vaatii ehkä liikaa kerroksia minun makuuni.

Oletteko te kelkankääntäjiä? ;D


Tämä  postaus oli ajastettu.

17 kommenttia:

  1. Ainakin cracklejen kanssa sytyin todella myöhään ja ns. cupkake kynsien kanssa. Varmaan se puolikuu manikin tulee testattua joskus tulevaisuudessa :DD Ollaan kato vähän fiksumpia, kun ensin kaikilla on cracklejä ja se on kulutettu. Sitten kuukauden kuluttua Sonne tekee cracklet ja se on taas uusi ja hieno juttu! ;)

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpöt! Pakko kyl kans toteuttaa nämä, rakastan värikkäitä lakkauksia.:) Tuli mieleen et tällaseen sais hyvin käytettyä lakkajämiä ku itellä menee hermot levittää vähän kuivunutta (pulloon jämähtänyttä?) lakkaa koko kynnelle, mutta ei niitä viitti roskiinkaan heittää "jos joskus tarvii".:D

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet, rakastan värikkäitä kynsiä, ja juuri sellaisia nuo ovat :D. Itsellänikin on tuo Seniorita Bonita, ja olen kyllä aika samaa mieltä, tarvii
    ehkä liikaa kerroksia. Kuitenkin nätti väri, ei sillä. (:

    VastaaPoista
  4. Upeeet! Hyvin tuo H&M'n Pear Icecream sopii, ehkä jopa paremmin kuin CG - Electric pineapple. ;)

    VastaaPoista
  5. Olen kelkankääntäjä! En ole ikinä välittänyt crackle-lakoista, mutta kuinkas ollakkaan, menin ostamaan sellaisen! Ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  6. Kiitoskiitoskiitos, SB on pelastettu xD *Helpotuksen huokaus... Olen kyllä ihan samanlainen kelkankääntäjä, voitko kuvitella, että vielä viime kesänä mielestäni hologrammit olivat hirveitä !! Maailman upein lakakoostumus, ja tämä neitokainen sanoi sitä hirveäksi ennen kuin oli kokeillut kertaakaan... :o Kerran kokeiltuanikäänsin kelkan ;)

    VastaaPoista
  7. Tietäisitkö mitään sellaista hopeaa tai pronssia foil lakkaa minkä saa suomesta ja mielellään sellainen jonka voi ostaa ihan kaupasta ?? :D

    VastaaPoista
  8. haha, minäkin olen yksi kelkankääntäjistä! :D Ennen vihasin sydämmeni pohjasta sinistä kynsillä ja nykyään rakastan sitä ja nuo tummansiniset lakat oikein loistaa lakkalaatikosta joka kerta kun rupean suunnittelemaan lakkauksia. :D Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  9. Hmm, yritin lähettää kommenttia mut ei onnistunu, yritetääs uudestaan :o Toi señorita bonita on kyllä tosi nätti väri, rakastan violettia :) Ois toisaalta kyl kiva nähä se ihan koko kynnelläkin.. 8)

    VastaaPoista
  10. Vilkku: Sama homma, minäkin ensin mietin niitä puolikuita että en varmasti tee noita mutta teinpä sitten kuitenkin. ;D

    Emmi: Kiitos, juu tähän sopivat lakkapullojen jämät tosi hyvin! :)

    Lilli: Kiitti, niinpä, nätti mutta kovin ohut lakka se on. :o

    elli: Kiitos ja hyvä jos sopii! ;D

    Anni: Hihi, cracklet jakaa mielipiteitä selkeästi. ;D Kiitos!

    Rose: Kiitos! :)

    KaniFani: Hahaa! ;D Ja voi ei, onneksi päädyit kuitenkin testaamaan ja muuttamaan mielesi. ;D

    Anonyymi: En kyllä valitettavasti osaa sanoa. :/ Ihan foil-lakkoja voi olla hankala löytää, mutta shimmerillisiä voisi löytää esim. H&M:ltä tai Models Ownin valikoimista.

    3nn: Mullakin on alkanut lämmetä sydän siniselle ja vihreälle, vaikka en tykännyt niistä yhteen aikaan ollenkaan. ;D Kiitos!

    aisku-: Kyllä sitä ehkä tullaan näkemäänkin joskus kynnellä tai jos ei niin kirppiskasassa sitten seuraavaksi. ;D

    VastaaPoista
  11. Kyllähän se on niin ettei koskaan pidä sanoa ei koskaan, jos niin menee sanomaan voi olla varma kelkan kääntymisestä ;) Pirtsakat kynnet oot kyllä loihtinut!

    VastaaPoista
  12. Ihanat kynnet ja hei, kun mun kynnet on tosi uurteiset niin tiiätkö mitään tapaa saada uurteet pois kynsistä ? Ajattelin, että sulkin ois olu joskus sama propleema . :]

    VastaaPoista
  13. Ihanat kynnet ! Ja hei muutes onkos sulla kynsi-intoilijana tarjota mulle apua, kun mun kynnet on kauheen uurteiset ?

    VastaaPoista
  14. Olen kyllä varsinainen kelkankääntäjä! :) Tuun aina myöhässä useimpiin muotijuttuihin, kun aluksi en syty niistä ollenkaan ja sitten vasta myöhemmin hullaannun.

    Piti tulla itseasiassa sanomaan, että tästä blogista on tullut tällä viikolla (kun tän löysin) ihan oppikirja! Niin hyvin kirjoitettu, todella kauniita kuvia, erittäin hyviä neuvoja, paljon Konadeja (niissä asioissa tänne eksyinkin) ja ennen kaikkea huikean upeita kynsiä! :)

    VastaaPoista
  15. nova: Niinpä, olen kyllä huomannut että jotenkin tulee aina tarve rikkoa ne omat ennakkoluulot jos ne menee sanomaan ääneen. ;D Kiitos!

    I love my nails: Kiitoksia! Uurteisiin auttaa lasiviila tai sellainen viila, jossa on useita eri karheusasteisia puolia, en saa päähäni sen viilan nimeä. ;D

    Martina: Hih, joskus voi olla kelkankääntäjä. ;D Ja kiitos kivasta kommentistasi, tosi mukava kuulla että pidät ja olet saanut täältä apua! :)

    VastaaPoista
  16. No oon :D On monii asioi mitä oon ennen inhonnu, muiski ku kynsis ja nykysin rakastan.. Mut ihana tää tälläin iso leopardikuvio, aijon todellakii koittaa ! Ja voiku tot H&Män lakkaa myytäs yksinää, ku noi muut paketis olevat on jo sellasii mitkä muilt merkeilt omistaa :s

    VastaaPoista
  17. ^^ Jep, välillä tulee käännettyä takkia. ;D Kiitos!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)