sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Blondin sytytys

Voin vain kuvitella, millaisia pyromaaneja ja muita epämääräisyyksiä tämän postauksen otsikko kirvoittaa blogiini. Otetaan se riski kuitenkin. :)

Tiedätte varmaan rakkauteni mustavalkoisia kynsilakkoja kohtaan? Maybellinen Polka Dotsit on mulla jääneet kaapin pohjalle pölyyntymään, kun jotenki katsoessani niitä tikulla ja huomattuani niiden ohuen pohjan en jotenkin ole nähnyt intoa testata niitä. Näissä on värillinen jellypohja ja mustavalkoglitteriä ja pohdinkin pitkään, onko eroa, jos kerrostaa tällaista pinkin päälle tai sitten ihan kirkaspohjaista mustavalkoglitteriä. Päätin toissapäivänä kokeilla ja nythän mä sen tajusin. Eroa on.Kynsillä:

Orly - Fancy Fuchsia (neon)
Maybelline - Speckled Pink (pinkkipohjainen mustavalkoglitter, saatu)


Ero on se, että pinkin jellypohjan ansiosta osa glittereistä saa vaaleanpunaisen kuorrutuksen. Täten lakkaus näyttää "syvemmältä", kun seassa on mustia, valkoisia ja osittain pinkin peitossa olevia valkoisia, eli täten vaaleanpunaisia glittereitä. Uus heureka-ilmiö taattu, kun vihdoin tämän tajusin. Mustavalkoglitterillä ei saa tuollaista tulosta, kun ne glitterit on siinä "pinnassa", ilman syvyysvaikutelmaa. Jollei sitten kuorruta koko komeutta jellypinkillä, mutta sitten menee ihan kaikki valkoiset glitterit vaaleanpunaiseksi. Eli ei onnistu.

Pullokuvan olisin nyt jopa muistanut, mutta blondi-hajamielinen kadotti tuon Maybellinen pullon johonkin uumeniin heti lakkauksen jälkeen. Eiköhän se vielä sieltä esiinny. :)

Onko teille tullut tällaisia Heureka-blondin_sytytys-ilmiöitä kynsiin liittyen? ;DD

6 kommenttia:

 1. Ei ole Heurekaa näkynyt, mutta kynnet on niin nätit, että tekisi mieli ostaa tuo lakka. Bongasin niitä vielä jostain Jouluostosten lomassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nätti lakka on kyllä, vaikken heti sitä hoksannutkaan. ;D

   Poista
 2. Ei ole tullut Heurekaa, mutta ihanat kynnet!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)