torstai 12. joulukuuta 2013

Essie - Luxeffects 2013

Pikapostaus! Herätys koittais tuossa 5 tunnin päästä ja oon koko illan pakannu tavaroita, mutta ajattelin hypähtää vielä tänne julkaisemaan nopeasti jotain uutuusjuttuja, sniikipiiki!

Essie on nimittäin uusintajulkaissut tälle vuodelle Luxeffects-sävyjä, jotka ovat ilmestyneet jo maailmalla aiemmin. Nättejä glittertoppereita.Stroke Of Brilliance, Pure Pearlfection, Set In Stones & A Cut Above

 A Cut Above, Pure Pearlfection, Stroke Of Brilliance & Set In Stones

Tikuilla muita yksi kerros, paitsi Pure Pearlfectionia kaksi. A Cut Above on ruusuplatinainen topper, pyöreää ja hexglitteriä on tässä. Samaa glittermuodostelmaa noudattaa Stroke Of Brilliance laventelin värisellä olemuksellaan ja Set In Stones hopeana. Pure Pearlfection on taasen hopeavalkoinen shimmer.

Näiden neljän lisäksi kokoelmaan kuuluu myös kultalastulakka As Gold As It Gets, joka mulla itseasiassa on jo ennestään. Löysin vanhat kynnet, joissa oon käyttänyt Essien As Gold As It Gets -lakkaa (saatu) joskus geelilakkauksen (Sensationail - Raspberry Wine, saatu) päällä. Kynnet ja kuva on viimevuodelta siis. :)
Hämmennyin tästä uusintajulkaisukokoelmasta niin paljon ja ihmettelin sen kokoonpanoa, että mun piti oikein selvittää miten tää juttu nyt menee. Eli Luxeffects 2013-kokoelmalla on vähän erilainen kokoonpano riippuen siitä, onko kyse Suomen kokoelmaversiosta vaiko ulkomailla ilmestyneestä kokoelmasta. 

Suomikokoelmassa ovat nuo edellämainitut viisi sävyä ja leveät siveltimet ja niitä saa ostettua Anttiloista, Citareista yms. Suomen marketeista. Jenkkilä/ulkomaat-kokoelmassa Luxeffects 2013 -kokoelmassa on sävyjä yhteensä seitsemän, eli yllämainittujen lisäksi sateenkaariglitter Jazzy Jubilant sekä lastulakka Sparkle On Top. Lakoissa on kapea sivellin ja niitä myy Suomessa CesarsShop. Toivottavasti tää selvensi, jos joku on pohtinut samaa kuin minä. :) Eli marketteihin ei vaan ole noita kahta sävyä tuotu, mutta niitä saa silti Suomesta Cesarsilta.

Mitäs tykkäätte Luxeffecteistä? :) Minusta ovat nättejä toppereita, varsinkin jos keksii parittaa ne jonkin jännän lakan kanssa!

6 kommenttia:

 1. Set In Stonesista oon ehtinyt tykätä jo hyvän aikaa, koska se löytyy iteltäkin ja on tullut käytettyä. A Cut Above ja Stroke Of Brilliance näyttää hyviltä myöskin, mutta muut LuxEffectit ei mua niin henkilökohtaisesti nappaa. Uusi Jazzy Jubiliantkin on ihmeen tylsä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, musta taas Jazzy on nätti, oon vähä heikkona sateenkaariglittereihin. ;D

   Poista
 2. Katselin eilen cecarshopissa Jazzy Jubilanttia, joka näyttää ihanalta. Itsekin aloin pohtimaan silloin, ei onko näitä enemmänkin!?! Kiitos selvennyksestä. :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienoja lakkoja! =)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)