maanantai 9. joulukuuta 2013

Vähä tota ja tätä (kultanudepinkkiä)

Alkuperäinen missio tuli vahingossa siitä, kun näin käyttämättömien cremelakkojen viuhkan ja siellä vilahti pari mukavaa sävyä, joita mallasin sitten kiekolla vierekkäin. Näytti niin kivalle, että piti laittaa ne kynsillekkin. Sillä muuten on oikeasti aika paljo merkitystä missä järjestyksessä ne värit kynsillä on, tulee ihan erilainen vaikutelma. Lakkasin vahingossa parikin kertaa "väärään" järjestykseen nää värit, mutta korjauksella siitä selvittiin.

Huomasin sitten, että hei, näistähän vois saada kivan skittlette-manikyyrin pienellä koristelulla. Lähdin googlettelemaan ja törmäsin tähän "tutoon" skittlettestä. Siitä se ajatus sitten lähti!Kynsillä:

Color Club - Poetic Hues (nude, saatu)
China Glaze - Dance Baby (pinkki)
Seppälä Nails - Tan (nude-ruskea, saatu)
Sally Hansen - Glitter Gun (glitter, saatu)
+ leimauksessa Barry M - Gold Foil ja BM-306
+ niitit (saatu)
Uusia kokeilemattomia olivat siis nuo ylläolevat cremet. Joku kyselikin tuossa käyttäkokemuksia Color Clubin tän syksyn Harlem Lights kokoelman sävystä Poetic Hues. Poetic Hues on keltaiseen taittava nude creme. Lakka on peittävä tapaus ja samantyyppinen kuin OPI:n My Vampire Is Buff, mutta tämä Color Club ei kaljuunnu yhtä pahasti kuin OPI. Vähän tämäkin kaljuuntui, mutta tämän kanssa selvis ihan hyvin ja sai peittävää tulosta kahdella kerroksella.

Dance Babyn oon tilannu eBaysta, tää on muistaakseni China Glaze Electropop -kokoelmaa, eli kevään 2012 kokoelmassa ilmestynyt kaunis vaaleanpuna-pinkki creme. Hyvälaatuinen tämäkin, niinkuin nuo tuon kokoelman cremet tuntuvat olevan. Tosi kiva sävy. :)

Seppälän Tan oli yllämainittuja ohuempaa koostumukseltaan, mutta peitti 2-3 kerroksella ja levittyi kivasti. Tämä on tän syksyn basic-minilakkakokoelmaa ja näitä on kait Seppälöissä nyt. Glitteriksi valikoin Sally Hansenin kulta-valkoisensekasotkuglitterin Glitter Gun, koska se on niin kiva. Mulla ei oo tällaista samansävyistä toista ja tämä on tosi nätti ja herkkis ollakseen sekasotkuglitter.
Oon selkeesti hullaantunu kulta-pinkki-yhdistelmään, kun sitä on nähty kynsillä nyt useasti. Aina mulla on meneillään jokin villitys värien tai koostumusten suhteen. ;D

Mitäs tykkäätte kynsistä ja lakoista? :) Muistakaa osallistua OPI:n San Francisco minilakkasetin arvontaan myös täällä!

18 kommenttia:

 1. Tosi makean näköinen yhdistelmä, vaikka voisi luulla levottomammaksi. Multa on mennyt ihan ohi kahden aksenttikynnen juju, kokeiltavien listalle välittömästi. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kannattaa kokeilla ehdottomasti! :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti! Kaikenlaiset skittlette-ratkaisut ovat mieleisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, skittlettet on kyllä hienoja! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Whii, kiva että tykkäilet! ;D

   Poista
 4. Vau, tosi hienot, tykkään väreistä. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)