keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Rainbow Honey - Pinkie Promise + 20 % ale Rainbow Honeysta

Tänään tutustutaan jälleen minulle uuteen indielakkamerkkiin, nimittäin Rainbow Honeyhyn.
Kynsillä:
Gina Tricot - Candy Pink (pohjana, pinkki shimmer)
Ihanan indiepläjäyksen alle valikoitui Gina Tricotin Candy Pink. Karkkipinkki olikin varsinainen ongelmalapsi. Kovin nätti ja ihananlainen shimmer, mutta kaljuuntuu todella herkästi ja raidoittuu vielä sitäkin pahemmin. Kaveri ei myöskään peitä mun kynsiä siten, kuin tällaisen shimmerlakan minusta pitäisi peittää. Harmi, miksi olet niin huonolaatuinen, senkin kaunotar. Onneksi se ei jäänyt yksinään kynsille, koska en olis voinut käyttää sitä yksinään ollenkaan.

Rainbow Honeylla on kanssa yksi sööteimmistä pulloista, joihin olen törmännyt. Pinkie Promise on pinkki-kultaisella shimmerpohjalla oleva sateenkaariglitter-ilotulitus. Tässä on tikkua (hyrr), hexiä ja pikkuglitteriä eri väreissä. Mulle nuo tikut tuli itseasiassa yllärinä, en jotenkin hahmottanut niitä silloin, kun joskus googlettelin tästä swatcheja. Tikkuglitterin olemassaolon sietokyky on suoraan verrannollinen kynsilakassa olevaan muun hötön määrään, joten nyt ollaan ihan plussanpuolella, vaikka tikkuja tässä onkin enemmän kuin olisi suotavaa. :D Tää kimmeltää niin ihanasti, että oli hankaluuksia saada kunnollista kuvaa, jossa tää näyttäytyis edustavana. Yksi niitä lakkoja, joka edustaa parhaiten varjossa, eikä tällee lampun alla kuvatessa. :)

En kyllä tykännyt tästä mun lakkayhdistelmästä, olis pitänyt laittaa Pinkie Promisen alle mieluumin jokin kylmä vaaleanpuna-lila, koska nyt tää yhdistelmä on liian lämmin mun makuun.
Jälleen kerran vinkkaus alepuolelle, sillä Edgy Polishilla on tänään 20 % tarjouksessa kaikki Rainbow Honey -lakat. Ale lasketaan muuten vasta siinä vaiheessa, kun lisää lakan ostoskoriin, eli 20 % pois sivuilla näkyvissä olevista hinnoista. :) Edgyn toimituksesta sen verran, että kyseessä on ruotsalainen yritys, joten lakat on tulleet aina nopeasti perille ilman tullipelkoa. Postikulut ovat Suomeen vajaat 7 euroa tilauksen koosta riippumatta ja valuutankin saa muutettua sivuilla vasemmalta sivupalkista.

Summary:

Today I have Gina Tricot - Candy Pink on my nails and on top of it I layered Rainbow Honey - Pinkie Promise*. Pinkie Promise is warm-toned pink. This polish has golden shimmer in it and it is packed with hex and bar glitters in gold, magenta and blue. I had problems with photographing it, because it is so shiny! I'm so into this kind of polishes, though I find base of this polish too warm for my skin tone. Pinkie Promise applied well considering it has so much glitter in it. Today is the day for Rainbow Honey offer, because Edgy Polish offers 20 % off from all Rainbow Honey nail polishes in their shop. Offer is valid today only. :)

* This polish was sent to me for review

Onko Rainbow Honey teille tuttu merkki? :)

10 kommenttia:

 1. Söpöt ja ei ole tuttu

  VastaaPoista
 2. Mulle ei ole lopputulos liian lämmin, ihanat!

  VastaaPoista
 3. Oijoi mitkä karkkikynnet! Kerrassaan syötävän suloiset :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihana lakka! Mä en oo ennen välittänyt yhtään mistään indielakoista, mut pikkuhiljaa mäkin alan lämpeen näille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ja varo vaan, kun sille antaa pikkurillin niin.. tiedät mitä käy. :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)