maanantai 16. joulukuuta 2013

Delush Polish - Honey Pie, Sugar Bunch + 20 % ale Delusheista

Pikainen postaus! Kynsillä tänään vaaleanpunainen söpöys.Kynsillä:

Delush Polish - Honey Pie, Sugar Bunch (saatu)

Kyseessä on indielakka, joka muistuttaa mua jostain söpöstä leivoksesta. Tuollainen nomparellihöttökaveri siis, vaaleanpunainen kultaisella shimmerillä ja söpöillä pikkuglittereillä. Aika liikuttava.

Lakan myötä muistuttelen, että tänään keskiyöhön saakka on Edgy Polishilla 20% alessa kaikki Delush Polishin lakat. Edgy on ruotsalainen firma, jonka toimitus on tosi nopeaa, postikulut on alle 7 euroa Suomeen tilauksen koosta riippumatta ja kun EU:n sisällä ollaan, niin ei tule tullejakaan. :) Kaupassa on monia ihania indiemerkkejä myynnissä, kannattaa ehdottomasti tutustua!

Summary:

Today I have Delush Polish - Honey Pie, Sugar Bunch *on my nails. This polish is cute light pink shimmer and it also has some bigger glitters in it.I find this polish super girly and in some weird way I find this very touching also. :) This is a good day to buy some Delush Polishes, because Edgy Polish is offering 20 % off from all Delushes in their shop! Offer valid today only.


Eikös ookkin jotenkin herkkis tää lakka? :')

14 kommenttia:

 1. Aika söpö tapaus! Onneksi omaa tietä en ole vielä löytänyt indielakkojen maailmaan, sieltä ei varmaan olisi paluuta. Toisaalta melkein kaikki indielakat tuntuvat olevan jonkinlaisia glittersandwicheja, mihin en niiiiiiin hurjasti tunne vetoa vaikka kauniita ovatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, ku indieille antaa pikkusormen ni on humpsahtanu pian molemmat kädet. 8D Indieitä on niin kaikenmoisia holoista duochromeihin, toppeeihin ja näihin sänkkärilakkoihin.

   Poista
 2. Tykkääntykkääntykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, määki tykkäilen tästä! ;D

   Poista
 3. Ihanan hempeät kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on nii hemppis lakka. :)

   Poista
 4. Voi apua, miten kaunis lakka! Mun ei olis koskaan pitänyt ottaa yhtään kynsiblogia lukulistalle..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, siinä on omat riskinsä kyllä. ;)

   Poista
 5. Oikein herkkukarkkikynnet! Tosi kaunis lakka :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)