sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulu-uutuuksia ja ehkä yksi kauneimmista kynsilakoista ever

Nyt on painavaa asiaa. Yhtä maailman kauneinta kynsilakkaa on mahdotonta sanoa, mutta tänään esittelemäni yksilö on ainakin yksi kauneimmista lakoista, joihin olen koskaan törmännyt.

THE lakka saapui mulle CesarsShopista testiin muiden uutuusjuttujen mukana. Nyt on vähän kasaantunut näitä uutuusjuttuesittelyjä, mutta veikkaisin, että te kuitenkin ootte kiinnostuneita uutuuksista myös. :)

Jazzy Jubiliant, Hors D'oeuvres, On A Silver Platter, The Lace Is On, Cashmere Bathrobe

Jazzy Jubiliant on sateenkaariglitter, kirkkaalla pohjalla ja tämä on Essien Luxeffect 2013 -kokoelmasta. Essien Encrusted Treasures -kokoelmasta hamusin itselleni kultavihreällä shimmerpojalla olevan hopeaglitterin Hors D'oeuvresin (jaha mikä nimi) ja kultaisella shimmerpohjalla olevan sinihologlitterin On A Silver Platter.

Syksyn For The Twill Of It -kokoelmasta mua kiinnostivat vielä purppura-violettishimmer The Lace Is On sekä tummanharmaa-mutainen shimmer Cashmere Bathrobe. Kaikki yllämainitut Essiet ovat 10 €/kpl.


It's Frosty Outside, Wonderous Star, Travel In Colour, Your Present Required & This Is Tree-Mendous

OPI:n joulun Mariah Carey -kokoelmasta mua on jäänyt kaihertamaan vielä tuo hopea tekstuurilakka, koska olin elänyt harhaluulossa, että omistan jo hopean tekstuurin. En omistanut ennen tätä, voi mua, onneksi on nyt tämäkin aukko korjattu, kun It's Frosty Outside tuli paketissa. Toinen OPI on Wonderous Star, joka on kultaglitter, jossa on seassa mustia hexejä. Mariah Carey -kokoelma on nyt tarjouksessa  Cesarsilla hintaan 12,90 € (norm. 14,80 €).

China Glazen Happy HoliGlaze -joulukokoelmasta mua eniten kiinnostivat tuo sekaglitter Your Present Required sekä vihreä jouluglitter This Is Tree-Mendous. Lisäksi sain vielä minilakan sävyssä Travel In Colour, jolla voi lisätä säihkettä lakkauksiin vaikka kesken reissun. :) Osa ChG:n Happy Holiglaze - joululakoista on nyt tarjouksessa 8 €/kpl (norm. 10 €).
Vielä tällaisia tarvikkeita sain, multa on pian loppumassa normaali, kirkas aluslakka, joten päädyin Sechen aluslakkaan, jota oon aiemminkin pullollisen tyytyväisenä käyttänyt. Uusia siveltimiäkin ja dotting tool oli pakettiin sujautettu ja mulla on yksi setti jo Sinan siveltimiä ja oon kyllä tykännyt näistä. Akryylimaalien kanssa taiteluun nää on mainiot. Kynsiviuhkatoivettakin on Cesarsilla kuultu, jee! Mulla itselläni on käytössä valkoiset tikut, joten tää viuhka lähtee varmaankin teille arvontapalkintokasaan. :)

Arvaatteko, mikä noista yllä esitellyistä se ehkä kaunein lakka evah on? :)Kynsillä:

Wet n Wild Fergie - Going Platinum (hopea-kulta-foil, saatu)
Essie - On A Silver Platter (hopea-kultashimmer sinisellä glitterillä, saatu)
Yksi kauneimmista lakoista on Essien On A Silver Platter. Tämä ei kaipaa selityksiä, vai mitä ootte mieltä? Kiinnostuitteko jostain noista uutuuksista erityisesti? :)

22 kommenttia:

 1. En malta odottaa sun versiota tuosta Wonderous Starista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy koittaa saada sekin äkkiä kynsille! ;D

   Poista
 2. Mä kans digastuin tuohon Silver Platteriin ekat swatchit nähtyäni ja tilasin sen sinisen Lots Of Luxin kanssa. Kaunis se on kyllä, muttei ole cielä päässyt kynsille asti joten en vielä tiedä ajaako se minut ihan yhtä duureen ihastukseen kuin sut.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, toivottavasti se saa sutkin yhtä sekaisin! :D

   Poista
 3. Tuo Essie on vähän niinkuin He Walks in Beauty ;) Aika nätti kyllä, oon nyt ihastunut tuon tyyppisiin glittereihin Maybellinen joululakkojen myötä! Itse tilasin tuosta kokoelmasta Lots of Luxin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samantyyppinen on kyllä! :) Se Maybellinen punainen kiehtois muakin, mutta en oo vielä törmänny siihen missään kaupassa. :o

   Poista
 4. Ooh ihania lakkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Huomaa, että joulu/pikkujouluaika, kun on niin kimaltavat lakat taas olleet mieleen. ;D

   Poista
 5. Kaikkea ihanaa olet saanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt on taas hypisteltävää. :)

   Poista
 6. pistäshän pian tuo kaunein kynsilakka ever kynsille ni päästää näkemään millane se on : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan se on postauksessa kynsillä! ;D

   Poista
 7. Olin kyllä postausta alottaessa ihan varma että tuo kaunein on tuo moniväriglitteri. :D OLIN VÄÄRÄSSÄ. Damn....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se on kyllä varsin ihme, että mun silmissä voi jokin lakka ohittaa sateenkaarisotkuglitterin! :D

   Poista
 8. On tuo Silver Platter kyllä upea!

  VastaaPoista
 9. Voi, minäkin olen jo pidempään haaveillut tuon On A Silver Platterin hankinnasta ja se on kyll ihanan näköinen! Itsekin hankin juuri Essieltä Cashmere Bathroben ja ihana se on. Pääsi kynsille heti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kaunis, että suosittelen kyllä hankkimaan! :)

   Poista
 10. Wouu miten ihania lakkoja! :) ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)