keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Julkaisemattomia kynsiä

Näin joulupäivän kunniaksi on hyvä kaivaa esille julkaisematta jääneet kynsikuvat. Nää on vaan jääneet julkaisematta erikoisempien ja nätimpien kynsien mennessä edelle. :)
Kynsillä:

Innisfree - 85 Raspberry Yoghurt


Ensikosketus Innisfreen värilakkoihin, jeij! Ihan nätinmoisia lakkoja kyllä, luonnollisia mutta näissä on kiva juju silti. :) Peittävä tämä Raspberry Yoghurt ei ole, vaan tulos on tuollainen jellymäinen. Glitterit ovat tuollaisia ruusu-kuparisia ja tummanharmaa-hopeita.
Kynsillä:

IsaDora - Emerald Crush (saatu)


IsaDoran yksi Sugar Crush uunista ulos! Emerald Crush mustanharmaapohjainen tekstuurilakka, jossa on vihreänsinistä glittertyyppistä kimallusta. Nää oli mulla useamman päivän ennenkuin sitten päätin ottaa kuvat ja korjailin vähän kärkiä.. No eihän se jostain syystä kuivanut ollenkaan kärjistä, vaan jäi tuollaiseksi kiiltäväksi. Kuvissa varsinkin tän huomaa, mutta yllätyin, koska normisti hiekkalakkoja on voinut korjailla ihan normaalisti ja se on kuivanut hyvin samanlaiseksi mattaisaksi. Kaunis lakka kuitenkin, vaikka kuvissa näyttää paljon tylsemmältä kuin livenä.
Kynsillä:

Seppälä - Minisininen (cremesininen, saatu)
Sally Hansen - Sea-ly String (glitter, saatu)


Glitterkuorrutin yhden Seppälän nimettömän minilakan Sally Hansenin Sea-Ly String -tikku-hex-pikkuglitterillä. Jotenkin kiva yhdistelmä minusta, tikkuineen kaikkineen. :) Sea-Lyssa on sinertävä jellypohja, joka ei juurikaan tuo väriä, mutta korostaa sinisyyttä jos tän jonkin sinisen päälle iskee.

Tällaisia kynsiä tänään, muistakaahan syödä ja rentoutua näin jouluna! Allekirjoittanut veteli reippaat 12 tunnin yöunet ja vois edelleen vaan nukkua. :) Mitä tykkäätte postauksen kynsistä ja lakoista, onko esmes Innisfree teille tuttu merkki?

8 kommenttia:

 1. Emerald Crush on mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis, mutta huisin hankala kuvata edustavasti! :o

   Poista
 2. Ihania kynsiä! Varsinkin nuo viimeiset siniset kynnet, niin tuo lakka sopii hyvin yhteen noiden mustien glittereiden kanssa!

  VastaaPoista
 3. Viimeiset on lempparini, aivan ihana sininen!

  Tykkään erityisen paljon siitä kuinka "paljon" kynsilläsi näkyy noita Nails-lakkoja joita ei juuri missään muualla tule vastaan. Niiden esillepanokaan ei päätä huimaa kun Seppälässä asioi ja monesti on vasta täällä blogissasi nähnyt kuinka kauniita värejä niissäkin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, kiva kuulla! :) Oon yrittäny testailla niitä mahdollisuuksien mukaan, muakin ihmetyttää, miten merkkiä ei näy enempää blogeissa. Varsinkin isompien pullojen glitterit ja osa näistä cremeistä on ollut tosi mukavia laadultaan. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)