torstai 5. joulukuuta 2013

Foliovoittaja ja vastavärejä

Folioarvonta päättyi tänään klo 12 aikaan ja folion voittaa itselleen Tvättbjörn, onnea! :) Laitan sulle sähköpostia nyt ja sulla on viikko aikaa vastata tai palkinto menee jollekulle toiselle.

Ymppäilen tähän samaan postaukseen tämän hetkiset kynnet. Yöllä taas tuli kynsipaniikki, kello taisi olla jo yksi ja kynsillä ei ollut yhtään mitään vielä. Oli siis taas aika nopeasti kuivuvalle turvalakkaukselle, eli tietenkin tekstuurilakoille! Keksin, että haluan jotain muuta kuin vain yksiväristä, joten tein vastavärikynnet.  Tein teille havainnollistavan kuvan tästä vastaväri-ilmiöstä, miten hankalaa onkaan piirtää tuollainen oikeasti. Kun en halunnut kenenkään kuvia käyttää, niin pakko oli tehdä itse. 8DSen kummempaa värioppiin menemättä (en siitä itse tiedä niin paljoa, että osaisin teille selittää mitään järkevää) voin sanoa, että vastaväriyhdistelmät on usein aika kivoja kynsilläkin. Tänään vastaväriyhdistelmäksi otettiin keskimmäinen eli oranssi-sininen.
Kynsillä:

Zoya - Destiny (koralli-oranssi, saatu)
Zoya - Liberty (sininen, saatu)
Nää hiekka-pixie-liquidsand-you-name-it-tekstuurilakat on vaan niin helppoja. Ne eivät kaipaa päällyslakkaa, levittyvät ja peittyvät kuin itsekseen, eivätkä kaipaa koristeluja. Täydellisiä kiireisen (tai laiskan, kröhöm) ihmisen lakkoja siis. Yksi huono puoli näissä on kyllä, nimittäin se, että näitä jää välillä tuijottelemaan kun ne kimmeltää niin kivasti sormia käännellessä. Täydellinen uhka liikenteelle ja potentiaalinen syy tolppaantörmäilyille siis.

Destiny on keltaisessa sisävalaistuksessa oranssimpi ja luonnonvalossa punaisempi ja koralliin taittavampi tekstuurilakka, jossa on kultaista kimmellystä. Sininen Liberty-raukka on kyllä kaveri, joka ei millään pääse oikeuksiinsa kuvissa. Yritin etsiä kuvia siitä, mutta ilmesesti kamera vihaa kyseistä lakkaa, kun ei siitä kukaan muukaan oo saanut ihan väritarkkaa kuvaa. Lakka on tummempi, mutta lakassa oleva kimalle on turkoosimpaa, joten lakka on ihanan eläväisen näköinen. 

Näitä Zoya-lakkoja saa Suomesta ostettua suoraan Zoyan maahantuojalta joko sähköpostitse info@nailcity.fi  (15,50 € kpl + pkt) taikka sitten täällä mainituista myyntipisteistä.

Tämmöistä tänään, huomenna olisi vuorossa kokemuksia Ergorapido OPI-imurista ja kynsilakka-arvontaa! :) 

4 kommenttia:

 1. Toi sininen näyttää tosi kivalta ja vastavärit toimii aina :) Ite oon säästelly sitä Sugar Mat lakoissa tullutta sinistä Royal Blue lakkaa kun se näyttää niiin ihanalta. En vain osaa päättää laitanko sitä vai Alcatraz...Rocksia huomenna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii! Meinaat varmaan Sea Bluetakokö, se on kyllä kanssa nätti siniseksi! ;D

   Poista
 2. Kiitos näistä, sainkin inspiraation huomisiin kynsiin! :) Kyseisiä Zoya-lakkoja ei löydy mutta OPI:n Jinxillä ja Get Your Numberilla päässee melko lähelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait inspistä! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)