tiistai 3. joulukuuta 2013

Indigo Bananas - Hope (BCA)

Nyt ois pitkästä aikaa yksväristä kynsillä ja nopea postaus tässä Salkkareita katsellessa. :)Kynsillä:

Indigo Bananas - Hope (BCA) (saatu)

Hope on lämminpohjainen, kaunis holopinkki. Lakka levittyi hyvin ja peitti 2-3 kerroksella. Lakka on lineaarinen holo, mutta tässä on pientä kultaista shimmeriä mukana myös. Nätti lakka, jollaista mulla ei olekaan samanlaista. :) Lakka on BCA eli breast cancer awareness -kuukaudelle julkaistu. BCA viittaa siis rintasyöpätietoisuutta lisäävään lokakuuhun, joka meilläkin tunnetaan Suomessa Roosa nauhan -keräyksen yms. ansiosta. 

Joulukuu on kivaa aikaa, kun kaupat muistavat meitä ihanilla tarjouksilla ja joulukalentereilla. Keräsin tähän teille muutamia Facebookin joulukalentereita, joihin olen törmännyt ja joiden ajattelisin ilahduttavan kynsilakoista pitäviä. ;)

Edgy Polishilla on joulukalenteri, joka päivä on uusia ja vaihtuvia tarjouksia. Klo 12 joka aamupäivä julkaistaan uusi tarjous heidän Facebook-sivuillaan ja myöskin kaupan etusivulla. Meitsi näki jo mitä on tulossa, joten kivoja indielakkatarjouksia on luvassa tässä kuussa. ;)

Joulukalenteri löytyy myös Adeninan Facebook-sivuilta, kannattaa käydä tykkäilemässä ja kurkkimassa tarjouksia, arvontoja yms. :) Samaten IsaDoralla on joulukalenteri, huuh! Mimaxillakin on joulukalenteri täällä. Cesarskin lupailee jouluksi ylläreitä, vaikka erillistä joulukalenteria ei tänä vuonna olekaan. 

Summary:

Today I tested beautiful, warm pink linear holographic nail polish named Hope (BCA) from Indigo Bananas. This was sent to me for review from Edgy Polish. Hope applies very well and it is opaque with 2-3 layers. I like this polish because it has subtle gold shimmer in it and I find this polish very classy and feminine.

Mitä tykkäätte Hopesta ja kuuluvatko tällaiset tarjouskalenterit teidän joulukuuhun, tuleeko hyödynnettyä tarjouksia? :)

Psst. Muistakaa sivupalkissa näkyvät pari arvontaa, toinen niistä loppuu jo huomenna!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana, vaikken yleensä pinkeistä lakoista paljoa välitä! Pakko hankkia

  ~Inga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on nätti kyllä! :) Vaikkei oo voimakkain holoefekti, mutta sen oma sävy tuleekin sillon aika kivasti esille.

   Poista
 2. Klikkasin tuosta tekstistä tuota Mimax-linkkiä ja sain tällaisen ilmoituksen: "Sivu, joka ohjasi sinut tänne, ei ollut Facebook-sivu. Jos kirjoitit sisäänkirjautumistietosi edelliselle sivulle, sinun pitää vaihtaa salasanasi." Aattelin ilmoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän mahtaa johtua, hassua! Koitin korjata linkkiä, toivottavasti ei nyt herjaa enää. :)

   Poista
 3. Mietin sitä vaan, miksiköhän vaaleanpunainen kynsilakka on nimeltään (vapaasti suomennettuna) "siniset banaanit"... :D

  IsaDoralla on muuten joulukalenteri JA "etsi joulupukki"-kilpa http://www.isadora.com/fi/find-santa/, johon saa vihjeet täällä http://www.isadora.com/global/blog/ (ja ehkä IsaDoran suomenkielisillä FB-sivuilla, en ole tutkaillut niin tarkkaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo Indigo Bananas on siis lakkamerkki ja Hope on sen nimi. ;D Niijoo tuo joulupukkijuttukin on, sitä mä en muistanutkaa.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)