tiistai 1. marraskuuta 2011

Geisha-kynnet + paljastuksia tulevasta

Tämä idea on muhinut päässä jo pitkään, sillä Geisha on yksi lemppareimmista suklaista ikinä. Tänään vilkaisin taas mustaan laatikkoon ja löysin sieltä Evelinen Viola -nimisen lakan ja löysin sille pariksi kultaisen China Glazen Midnight Kissin ja idea Geisha-kynsistä oli valmis.

Tahdon pahoitella jos joitakuita häiritsee kiiltelevät sormet kuvissa, sillä olin juuri ennen kuvausta laittanut kynsinauhaöljyä, enkä sitten taaskaan muistanut miten kivasti ne kuvissa näkyvät. 



Evelinen Violan sainkin itseasiassa suklaarasiaan piilotettuna viime jouluna tuolta kanssani asuvalta mieshenkilöltä. Lakka on ns. halppismerkiksi yllättävän hyvälaatuinen, 2-3 kerrosta peittää ja levittyy tasaisesti. Ainoa jossa olisi toivomisenvaraa on tuo kuivumisaika. Kultainen Midnight Kiss sen sijaan oli taas taattua tuttua China Glaze -laatua, eli ei valittamista.



Koristeluissa käytin sitten Konadin laattoja m16*, m40* sekä s4*. Ruskeana lakkana minulla oli leimauksessa sekä viivoissa Two-Way Nail Art-koristelulakka, joka sopikin kivasti leimaukseen kun en ruskeata Konadin erikoislakkaa omistakaan.

Noista s4 laatan merkeistä muuten, että en kyllä sitten tiedä yhtään mitä kieltä ne ovat taikka mitä ne edes merkitsevät, joten en tiedä sopivatko ne ajatuksellisesti Geisha-maailmaan, mutta ainakin tähän manikyyriin ne mielestäni sopivat ihan kivasti.

* Tuotteet saatu CesarsShopista



Tuosta Violasta haluaisin vielä sanoa, että en osaa kuvailla sen väriä, se on vaaleanpunainen, mutta ehkä kuitenkin koralli? Jotain siltä väliltä ehkä. En osaa sanoa sopiiko se minun ihonvärilleni, mutta ei se ainakaan ihan hulluna sen kanssa riitele. Tällaiset kovin lämpimänsävyiset lakkaukset eivät ehkä ole paras vaihtoehto minulle, mutta kyllä tämä ihan menettelee.



Värimaailma-valinnoista minun tuskin tulee sen tarkemmin kertoa, koska pohjavärin lisäksi kultainen tulee käärapaperista ja ruskea sävy käärepaperista + suklaan itsensä väristä. Halusin pitää kynnet simppelinä, enkä siksi sekoittanut näihin esim. enempää valkoista tai pinkkiä.



Mulla on tälläkertaa niin monta kuvaa, että saa nähdä loppuuko juttu kesken jo ennen sitä! Voisin tässä kuvien lomassa tehdä muutamia paljastuksia lähiviikkoja ajatellen, nimittäin pistin tänään tulemaan erään palkintojutun ja toivon, että se ehtii perille. Ei, en ole myöhässä palkintojeni kanssa, vaan muutin mieltäni palkinnoista, sillä tahdoin olla enemmän ajanhermoilla.

Säästetään siis hologrammilakka-palkinnot vähän kesäisemmälle ajankohdalle ja ajatellaan tulevaa joulua. ;) Parin viikon sisään on siis tulossa lakkauskilpailu, tarkempi ajankohta ja muut asiat selvinnee teille tässä tulevaisuudessa, joten ei kannata stressata niistä vielä. Sen verran voin sanoa, että kilpailu tulee olemaan avoinna ihan kaikille, mutta säännöt on laadittu siten, että otan huomioon edellisessä kilpailussa huomaamani epäkohdat tässä kisassa hieman paremmin.



Okei, nyt annetaan kuvien puhua puolestaan etten vahingossa lipsauttele liikaa kisasta tai palkinnoista, koska pitäähän siinä nyt jotain jännittävääkin olla! ;D





Pidittekös kynsistä, tuovatko ne mieleen Geisha-patukat? :)

Tämä postaus oli ajastettu.

31 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet! ♥ tosi onnistuneet ovat & tulee kyllä geisha-patukka mieleen. n__n

    http://cuddlycupcake.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. MMMM, Geishaa... Tosi kiva lakkaus!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet, taas jälleen :) Sopivat oikein hyvin geisha kynsiksi! Ainut mistä en pidä on nuo keltaiset helmet :D
    Kaunis ja hyvin toteutettu idea. :)

    VastaaPoista
  4. Nämä ovat todella upeat kynnet! Ja tulee näistä ihan mieleen Geisha, joten onnistuneet ovat siis. :) Väriyhdistelmä on musta tosi kaunis.

    VastaaPoista
  5. Ihanat ja herkulliset kynnet! Todella nätin värinen lakka tuo Evelinen Viola. Tuli (taas kerran) kauhea suklaanhimo. Vielä pitäis 3kk sinnitellä karkkilakkoa. :D

    VastaaPoista
  6. Kynnet ihanat, mutta patukat kamalat. :D Yäk! En kyllä yhtään tykkää suklaasta. Saakohan tuota Midnight Kissiä Kicksistä vai kuuluuko johonkin kokelmaan? Meidän Kicksissä en ole ainakaan huomannut. Toivoisin China Glazen Island Escape kokoelmasta swatcheja. :)

    VastaaPoista
  7. Oi, kylläpäs alkoi tehdä mieli Geishaa... Mutta tosi kivat kynnet, taas! Noi kolme väriä sopii tosi kivasti yhteen, ja koristelut on jälleen kerran onnistunut! Oi, odotan jo sitä lakkauskisaa, jospa vaikka osallistuisin... :) Vaikka olenkin vielä HIEMAN amatööri ;DD

    VastaaPoista
  8. Vau, ihanat kynnet, todella hienot! :)
    Nuo värit sopivat hyvin yhteen ja tuovat mieleen Geisha suklaat.
    Jee lakkauskilpailu :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat kynnet! :) tuli suklaahimo :D Lakkauskilpailu, jee! odotan innolla :)

    VastaaPoista
  10. Tosi ihanat! Alko tehdä mieli Geishaa... ♥

    VastaaPoista
  11. Asia ei varsinaisesti liity mitenkään näihin kynsiin, mutta onko sinulla tietoa Evie Mai- kynsilakoista ?

    Netissä olen muutamallakin sivulla näynyt kyseisiä kynsilakkoja ja harkitsen tilausta. Osaatko kertoa mielipidettä tai jotain toista blogia/sivua jossa olet kyseistä lakkaa nähnyt käytettävän ?

    VastaaPoista
  12. Tää tällänen osa paljastelu kisoista on ärsyttävää :DDD Ei vaineskaan, ihan kiva ja innolla odotan jo :)

    VastaaPoista
  13. Todella kauniit kynnet, muhun ainakin iski. (: Ja jee, kilpailu! (8

    VastaaPoista
  14. Voi ei kun alko tekeen niin mieli suklaata! :D On kyllä kivat kynnet! :)

    VastaaPoista
  15. Tosi nätit! Itse olisin ehkä kaivannut vähän kylmemmän vaaleanpunaista lakkaa, siis vähemmän korallista, niin ois ollut vielä enemmän geishamainen, mutta noinkin ovat kyllä tosi kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  16. Uuuuuuh, alko jännittämään! :D Tosi ihanat kynnet, miul on ollu sama inspiraatiokin mielessä jo jonkin aikaa. :D

    VastaaPoista
  17. Kiitokset kaikille, kiva että piditte kynsistä! :) Lakkauskilpailusta on tulossa tosiaan lisää infoa sitten hieman lähempänä kisaa. ;)

    Rossu: Ei taida löytyä Kicksistä, tämä kun kuuluu viime vuoden joulukokoelmaan. :/ Ebaysta tai joiltain e-tailereiltä kannattaa koittaa etsiä tätä.

    Panski: Enpä ole kyseisestä lakkamerkistä koskaan kuullut, joten en valitettavasti osaa auttaa. :/

    VastaaPoista
  18. Aivan ihanat kynnet! ♥
    Tarkoittaako nuo merkit oikeasti jotain?

    VastaaPoista
  19. Voi kun kauniit!! Ja todella söötit nut Frankenstein-kynnet :D

    VastaaPoista
  20. Tuli kauhee geisha himo! :D ihanat !

    VastaaPoista
  21. Todella kauniit kynnet ja kyllä niistä vaan tuli suklaat mieleen. Samoin kuin suuri suklaan himo :D

    VastaaPoista
  22. oi, i-ha-nat!! :)
    sulla on muutenki tosi kivoja lakkauksia! -käyn aina kurkkailemassa ;)

    VastaaPoista
  23. Ku näin näist jutun fbs, aattelin etten voi lukee tät postaust koska täs on kuvii Geisha - patukoist.. Hyvin se kuitenki onnistu, tosin patukkakuvat vilkasin vaa pikasest :D Ja hyvin onnistu kynnetkii :)

    VastaaPoista
  24. Kissa: Kiitos! Kyllä ne kait tarkoittavat jotain, en ole tarkemmin ottanut selvää kylläkään niiden merkityksestä. ;D

    Lotta: Kiitän! :)

    KRIS: Kiitos! ;D

    Dahlia: Kiitän ja juu, minulle tuli kanssa. ;D

    paulina: Kiitos ja kiva kuulla! :)

    Nebu: Haha! Kiitti. :)

    VastaaPoista
  25. Kysyin noista merkeistä Cesars shopin sivuilta ja kohta tuli sähköposti, että eipä sielläkään tiedetty merkkien tarkoitusta. :D
    Pitänee kysyä japanilaiselta ja kiinalaiselta vaihtarilta josko he tietäisivät.

    VastaaPoista
  26. ^^ Veikkaisin että nää saattais olla jotain korean kieltä tms. koska Konad taitaa olla Korealainen keksintö! ;D

    VastaaPoista
  27. Kiinaa noi merkit on, ja jos katson viidettä kuvaa (oikeinpäin), ni keskirormen merkissä on ylhäällä merkki joka tarjoittaa keskellä/keskustaa, ja alhaalla oleva osa tarkoittaa sydäntä/mieltä. Yhsessä tarkoittavat uskollista (zhōng). Muissa kynsissä on sit se sydän yksinään (xīn).
    Kivat kynnet!

    VastaaPoista
  28. ^^ Hei kiitos tästä, kiva tietää noitten merkityksistä! :)

    VastaaPoista
  29. IHANAT noi geisha kynne (;

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)