sunnuntai 13. marraskuuta 2011

H&M vs. China Glaze/Color Club -dupevertailu

Ostin siis tuossa perjantaina H&M:stä kynsilakkapaketin ja lakkaillessani totesin, että näyttääpä jotenkin tutuille nämä sävyt. Lähdin sitten kaivamaan esiin kynsilakkakiekkojani ja totesin että oho, minullahan on jokaiselle ostamalleni lakalle jokin korvaava väri, osa täysin dupeja ja osa ei niin dupeja. Blogiani lukevat tietävät, että olen yleensä hyvin tarkkana etten osta dupeja, mutta nyt halpa hinta sai minut innostumaan.

Ajattelin sitten käyttää tämän hairahduksen hyväksi ja kertoilla teille, mitkä kalliimpien merkkien lakat voitte jättää hyllylle jos jotain tiettyä sävyä himiöitsette, sillä korvaajan voi löytää H&M:n 4-packista huippuedullisesti!

Ensin kaikki kynsilakat joita vertailussa on esillä, sitten tarkemmin esittelyihin. H&M on swatcheissa kokoajan vasemmalla, kalliimmat merkit oikealla puolella swatchattuna. :)

Summer Sunrise, Strawberry Lollipop, Pale Violet, Pear Ice Cream
Happy Go Lucky, Rich & Famous, Pucci-licious, Re-Fresh Mint

Summer Sunrise vs. Happy Go Lucky





Nämä ovat täysin dupeja. Peittävyys on samanlainen, levittyvyys ja koostumus myös sekä väri. En löytänyt mitään poikkeavaa. Pysyvyydestä ei minulta kannata kysyä, koska pidän lakkoja niin vähän aikaa, mutta värissä ja koostumuksessa ei ollut havaittavaa eroa. H&M käy siis hyvin korvaajasta.

Strawberry Lollipop vs. Rich & Famous





Tässä toinen dupepari, lakat ovat samanlaisia. Rich & Famousissa on parempi kiilto ilman päällyslakkaa, muuten ei eroa levittyvyydessä, peittävyydessä tai muussa. Jos näyttävät erilaisilta kiekolla, niin johtuu siitä että ovat vähän eri kulmassa, mutta muuten kyllä ehdottomasti käy ChG:n korvaajaksi tuo H&M.

Pale Violet vs. Pucci-licious





Näissä lakoissa on pientä eroa, vasemmalla oleva H&M on selkeästi lämpimämpi lila, kun taas oikealla oleva Color Club on kylmempi/sinisempi. H&M oli peittävyydeltään surkea ja vaati muistaakseni 4 hyvin vaikeasti levittyvää kerrosta. Pale Violet on lakka, josta pidin tässä kokoelmassa vähiten, johtuen surkeasta koostumuksesta. Harmi sinänsä, koska tämä oli kuitenkin selkeästi erilainen Pucci-licioukseen verrattuna.

Pear Ice-Cream vs. Re-Fresh Mint





Tässä toinen hieman eroava pari, vasemmalla oleva H&M on harmaampi vihreä, kun taas oikealla oleva China Glaze on kirkkaampi. Täytyy sanoa, että tykkään melkeinpä H&M:stä enemmän kuin tuosta Chinasta, johtuu ehkä myös nimivalinnoista, sillä kyllähän Pear Icecream voittaa mennen tullen Re-Fresh Mintin nimivalinnoissa. ;D Kuten myös huomaatte, niin China muuttuu kuivaessaan pullossa näkyvää sävyä huomattavasti tummemmaksi, joka ei ole vättämättä hyvä juttu.

Loppuun vielä kertauksena, eli näitä pikkupulloja saa H&M:stä (ylläri), omani löysin Divided-puolelta. Hintaa oli 3,95 € jossa olivat siis kaikki nämä 4 lakkaa. Suosittelen testaamaan, varsinkin jos mahdollisuuksia ei ole noihin kalliimpiin merkkeihin investointiin! :) Pullot ovat pieniä, 3,2 ml (Chinalla 14 ml, Color Clubilla 15 ml)

Oliko vertailusta hyötyä? :) Olisiko teillä kiinnostusta jatkossa tällaisiin vertailuihin tai kenties toiveita mitä tahtoisitte nähdä vertailtavan? Voisin esim. postausten lopussa vilauttaa teidän toiveita jos minulla kokoelmissa on niitä lakkoja joita tahtoisitte vertailtavan :)

29 kommenttia:

  1. Tosi kiva tää postaus ! enemmän näit halpis/merkki lakka vertailuja !

    VastaaPoista
  2. Ah, nyt haluan äkkiä H&M'älle D: Mä oon usein siellä miettiny jos ostais tollasia lakkoja, mutta sitten mietin, että jos ne ovat laadultaan yhtä kammottavaa kuin yksi kaverini lakka, joka ei peitä edes seitsämännellä kerroksella, mutta ilmeisesti ei. Käynpäs heti ensi viikolla hakemassa (:

    Kiitos kovasti tästä vertailusta ja vois olla lisää tämmöisiä! Mulla ei oo oikein mitään ehdotusta vertailuun.

    VastaaPoista
  3. Hauska ja hyödyllinen vertailu. :) On kiva nähdä värit lakattuna testikynnelle!

    VastaaPoista
  4. Itelläni ei oo niin hyviä kokemuksia noista h&m-lakoista , kun ei meinaa levittyä tasaisesti kynnelle.

    VastaaPoista
  5. Tälläset vertailut on kyllä hyödyllisiä minun mielestäni! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan värisiä lakkoja varsinkin toi keltainen :)

    ♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. ääärrrrhhhhhhsss.... sori ku oon tyhämä, mut miten blogiinm voi ite suunnitella noin hienon taustan ku sulla. en tietenkää samalaista, en haluu matkiii :))) oon jo kattonu tuolta FAQ/UKK osiosta :))

    VastaaPoista
  8. Oih, tää oli tosi hyvä postaus, taidankin lähteä metsästämään H&M:stä ensi viikolla noita lakkoja:)

    VastaaPoista
  9. Emppu: Kiitos, koitan tehdä! ;)

    Exu: En itse huomannut samaa peittämättömyyttä, joten voin ainakin sen puolesta suositella! ;D

    Kaisa: Kiitos! Ajattelinkin että lakat olisi siten helpompi hahmottaa. :)

    Anonyymi: Voi ei. :I Itse en ole huomannut samaa.

    Vilkku: Kiva juttu! :)

    roosa: Jepulis, tuo keltainen on tosi pirtsakka. ;D

    tuuvi: Jos tahdot itse suunnitella taustan, niin tarvitset kuvankäsittelyohjelmaa ja html-koodia, mutta jos tahdot päästä helpommalla (kuten minäkin) niin valmiita taustoja saa esim. täältä: http://www.thecutestblogontheblock.com/

    Lauramarjut: Kiva juttu jos oli hyötyä! :)

    VastaaPoista
  10. Mä oon aina jotenkin ajatellut, vaikka dupelakoista olen kuullutkin puhuttavan, ettei vaan ole _mahollista_ että olisi olemassa kaksi ihan täysin samanlaista lakkaa. Suostunpas muuttamaan mielipidettäni: D Ja täytyy kai tästä suunnata H&M:lle, vaikka vannoin etten osta yhtäkään lakkaa ennen joulua :--D

    VastaaPoista
  11. Oli kyllä kiinnostava postaus :) Jos on mahdollisuus niin kyllähän näitä ois kiva lukea jatkossakin!

    Plussaa koko blogista, jatka samaan malliin :D

    Anne - dddropthebass.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Ite tykkään H&M -lakoista, mutta ongelmat seuraavat myöhemmin - mun h&m kynsilakoista on tullut tosi huonoja kun niitä ei oo hetkeen käyttänyt. tosi klönttisiä ja tahmeita ja yh. (ja minäkun olen hirveen tiukka kattomaan, että ei vahingossakaan korkit jää huonosti kiinni, niin vika ei siinäkään ole)

    mutta kyllähän noi ehdottomasti hintansa arvosia on!

    VastaaPoista
  13. Oi tämmöset on just kivoja! :) ihana huomata ettei aina tarvi ostaa sitä kalliimpaa..

    VastaaPoista
  14. Kiva tää postaus kun huomaa et kyl ne halppislakatkin pärjää kalliille lakoille : D

    VastaaPoista
  15. Tosi hyödyllinen postaus! :)

    VastaaPoista
  16. Hienoa että testasit näin. Tmmöistä postausta en ole nähnyt missään kynsi blogissa aikaisemmin. (:

    VastaaPoista
  17. Kiitos Sonne! :) Oli mielenkiintoinen postaus, vaikka en heti ryntääkään ostamaan halpislakkoja. Mulle se pullon ulkonäkökin merkkaa niin paljon, että ostan melkein mielummin CG:n lakkoja :P

    VastaaPoista
  18. Minullakin on tuo H&M:n paketti. Ne lakat on tosi kivoja paitsi että tuo Pale Violet ei kuitenkaan ollut sellainen lempparini. Muuten nuo lakat on ihania!

    VastaaPoista
  19. tällaisia postauksia lisää! just kiva ku vertaat halpoja ja kalliita lakkoja, kyllä joskus kannattaa säästää ja ostaa niitä halvempia lakkoja:) ihanan sävyinen toi Pear Icecream:)

    VastaaPoista
  20. Onpa saman värisiä! Pitääpi pistää mietintään nuo H&M:n lakat.
    Tälläisiä postauksia voisi tulla useamminkin, jos vain mahd.

    VastaaPoista
  21. Mulla on itellä myös näitä H&M'n lakkoja, kuten sanoit et tiedä pysyvyydestä. Ihan hirveitä, uskallappas vaan pestä kerran/kaksi kätesi päivän aikana, niin kynsien kärjet ovat jo ihan paljaat.
    Erehdyin kesällä ostamaan -50% alesta paketin noita, eihän hintaa jäänyt kun 1,50€, mutta silti kyllä harmittaa. :/

    VastaaPoista
  22. Voi, kun kiva postaus!! Ehdottomasti lisää tälläsiä! :)

    VastaaPoista
  23. pieni tulitikkutyttö: Hah! Juu kyllä minäkin olen välillä epäillyt kun sävyjä on kuitenkin ihan mielettömästi ja joten voisi kuvitella ettei dupeja niin helposti löydy. :O

    Anne: Kiitoksia, koitetaan jatkaa samalla tavoin! ;D

    ENZKAA: Outs, toivottavasti näille ei käy samoin! Tosin ovat niin pieniä pulloja, että eivät varmaan kovin kauaa välttämättä kestäkkään. ;D

    Jane: Jeps! :)

    Tampsu: Näinpä, ei voi tuomita ennenkuin kokeilee. ;D

    Gloss: Kiva kuulla! :)

    Jassu: Whii, testaaminen on kivaa. :)

    Anonyymi: Ole hyvä! Itsekin tykkään ChG:n pulloista enemmän. :)

    Elisabeth: Jep, tuo lila oli vhän pettymys. :/

    myntah: Näinpä, kyllä niitä helmiä löytyy halppislakkojenkin joukosta! :)

    Rose: Voisin tehdä jos vaan tulee vastaan tällaista materiaalia. :)

    ananastyttö: Apua, oletko varma että johtui lakasta? Itse en huomannut testatessani tuota Pear Icecreamia että olisi ollut noin huono pysymään. :I

    Iituu: Kiitos, tehdään tehdään. ;D

    VastaaPoista
  24. Juu, mäki tykkään vertailuista ! :) Enemmän tälläsii vaa.

    VastaaPoista
  25. ^^ Täytyy keksiä jotain vertailtavaa taas. ;D

    VastaaPoista
  26. tekstiviestikirjailija1.1.2012 klo 23.37

    Kiitos tästä! :) itse olen köyhänpuoleinen.. mikä? Opiskelija? Se on harhaanjohtava nimitys, mutta sitä olen eniten. Kiitos tästä vertailusta, olen harkinnut tilaavani kalliita lakkoja, nyt tarvitsee vain mennä H&M-liikkeeseen. Kiitos vielä kerran. c:

    VastaaPoista
  27. ^^ Ole hyvä, kiva jos oli apua! :)

    VastaaPoista
  28. Kiitos Tälläisiä lisää :) BTW itse olen todennut että H&M lakat eivät pysy hyvin edes sitä paria päivää mitä samoja lakkauksia pidän :| harmi mut se onki halpaa.. Voi valita haluuko halvan yhen päivän lakkauksen vai kalliin ja kestävän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se joskus valitettavasti menee, että halpa hinta, halpa tulos. Mä en itse osaa vertailla kynsilakkojen pysyvyyttä, kun pidän lakkoja niin vähän aikaa kerrallaan. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)