lauantai 26. marraskuuta 2011

Tyttökynnet

Mitkä ovat vaaleanpunaiset, ruusunkuvaiset, koristeltu helmillä ja tuoksuvat purkalle? No tietenkin tyttökynnet!




Idea näihin lähti uusista Konad-laatoista m84* ja m85*, jotka sain CesarsShopista. Kun näin laatassa m84 ruusukimpun, niin idea oli heti päässä ja se piti päästä toteuttamaan asap.



Tykkään etenkin laatasta m84, sen ruusuista ja rusetista tietty! Jos jollekulle on vaikka blogin ulkoasua katsellessa jäänyt epäselväksi intohimoni söpöihin rusetteihin.. ;D Olen keksinyt tuon laatan melkein kaikille kuvioille jo nyt käyttöä, eli hyvin käytännöllinen laatta minun tarpeisiini. Noita tähtiä olen kanssa miettinyt käyttää kärjen leimaamiseen!

Päätin siis tehdä söpön ranskiksen ja mietin ensin, että mitä ihmettä keksin pohjaksi, sillä kammoan aina ranskiksissa sitä, että kynsien keltaisuus tulisi hallitevasti läpi manikyyrin alta. No, viililain sitten aikapaljon kynttä ja pistin Orlyn Nail Armoria pari kerrosta ja siihen vielä kerroksen China Glazen Innocenceä. Mielestäni oli hyvä yhdistelmä.



Kärkiin sitten laitoin Color Clubin Yum Gumia*, koska tähän manikyyriin se sopi makean tuoksunsa ansioista ihan mainiosti. Tykkään näistä tuoksulakoista siksikin, että ne tosiaan tuoksuvat ihan päällyslakkojenkin alta ja tuoksuvat useita päiviä. ;D Itse en muuten suosi tarrojen käyttöä ranskiskärkien teossa, suositteko te? Minusta ne ovat kamalan epäkäytännöllisiä.



Koristeluksi sitten laatasta kuvioita valkoisella Konad-lakalla* ja muuta koristusta etsiessäni törmäsin ylläolevaan eBaysta hankkimaani helmenpuolikashyrrään ja sävymaailma tuli sitten koristeluihin suoraan sieltä.

* Tuotteet saatu CesarsShopista

Mitä pidätte tyttökynsistä? :)


PS. Muistakaa kisa! :))

16 kommenttia:

  1. Mää vedän kans ranskikset ihan ilman tarroja. Paljon nopeampaa ja harjoittelulla saa kyllä ihan siistiäkin jälkeä (:

    VastaaPoista
  2. On kyllä mun mieleen! :3 Syötävän suloiset

    VastaaPoista
  3. Todella kivat kynnet ! Voisin itsekkin kokeilla. Haluaisin kysyä että kumpi on mielestäsi parempi tai kumasta pidät enemmän china claze vai o.p.i. Ja onko kilpailuun tullut paljon osallistujia ?

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet ! Noi erikokoiset helmenpuolikkaat on ihania. :) haluaisitko joskus listata sun tän hetken lempikynsilakat sitten kun ehtisit ja jaksaisit ? :)

    VastaaPoista
  5. Suloset, tykkään tositosi paljon! <3
    Minäkään en tykkää ranskistarroista. :D Kyllä sen oppii aikanaan tekemään siististi ilman tarroja.

    VastaaPoista
  6. Teetkö ranskikset ihan vapaalla kädellä vai onko sulla joku oma tekniikka? :) Mulla ne tarrat aiheuttaa aina vaan kauheen sotkun ja epäonnistumisen, kun ne ei pysy kiinni yhtään. Vapaalla kädellä taas tarttis harjotella vielä aika paljon, että tulis siistiä. Oisko sulla antaa jotain näppärää vinkkiä? :)

    -Terhi

    VastaaPoista
  7. Ite en kanssa tykkää käyttää tarroja, jotenkin aina onnistun sähläämään sen tarran kanssa lakat ruttuun :D

    VastaaPoista
  8. Ihanat kynnet! Toi lakka on kyllä niin herkullisen värinen!!

    VastaaPoista
  9. Tykkään ! :) Ja en itekkää käytä ranskistarroi, vapaal kädelki saa hyvää jälkee. Tosin joillekki ketkä on iha alottelijoi ni kylsr vrmaa sit helpottaa aika paljo =)

    VastaaPoista
  10. rosaparks: Näin on kyllä. ;D

    Suvi: Kiitos! :)

    Anonyymi: Kiitoksia! Tykkään enemmän China Glazesta. Ei ole mahdottomasti tullut osallistumisia eli kaikki vaan mukaan! :)

    Candycolour: Kiitos, ne on ihastuttavia. :) Ja juu toki, kiitos postausideasta. ;D

    elli: Kiitti! :)

    Terhi: Juu teen vapaalla kädellä ja voisin vinkiksi linkittää sinulle aiheesta tekemäni videon: http://sonnela.blogspot.com/2011/09/videoviikko-toivetutoja.html

    ^^ Toivottavasti on apua! :)

    Vilkku: Ooo, ne on vissiin vähän epäkäytännöllisiä usein. ;D

    hansu: Kiitti! :)

    Mia: Kiitos, se on tosi ihana! :)

    Rose: Kiitos sinulle! :)

    Nebu: Kiva, kiitos! Juu kyllähän sitä harjoitellessa oppii senkin. :)

    VastaaPoista
  11. ihanat tyttökynnet! ihan miun näköset, tahtoo kanssa :D ja en käytä ranskiksen kanssa tarroja, mutta en tee myöskään vapaalla kädellä, koska en koskaan tee ranskista! haluaisin tehdä, mutta olen saanut jonkun kamalan kammon ranskiksen tekoa kohtaan, siitä ei tule koskaan kivannäköinen ja onnistun vain sotkemaan kynteni järkyttävän näköisiksi :(

    VastaaPoista
  12. Ihana väri ja kivat koristelut. Mä käytän joskus teippiä ja joskus en :D Tyttömäiset on kyllä, kieltämättä! :)

    VastaaPoista
  13. Oi ihanat kynnet, rakastan tuoksulakkoja vaikka itselläni ei niitä ole :(

    VastaaPoista
  14. Noora: Kiitoksia! No voi ei, ei kannata kammota, harjoittelemalla oppii! :)

    Iituu: Kiitos! Eikös olekin. ;D

    Lilli: Kiitti! Tuoksulakat on ihania. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)