maanantai 23. tammikuuta 2012

Kirkkaat perhoset

Tämä mani on pyörinyt mielessä jo jonkun aikaa ja nyt päätin toteuttaa sen, kun uuden valkoisen lakankin ostin. Nämä tulivat mieleeni kun olen tossa vuosi sitten tehnyt tällaiset kynnet, joista pidin kovasti. Aluksi mun piti yhdistää vaan valkoista ja pinkkiä, mutta tuijotellessa värikästä lakkahyllyäni innostuin vähän muistakin väreistä. ;D

Varautukaahan kuvatulvaan, en taaskaan osannut päättää mistä kulmasta otettuja kuvia tähän postaukseen isken..



Näistä tuli mieleen muuten yhdet toiset kynnet kanssa, jotka oon joskus tehny täällä. Mun mielestä on kiva yhdistää valkoiseen kaikkea räväkkää. ;D



Pahoittelen epämääräistä karvakasaa tuossa vasemmalla, mutta kuvaan lakat aina kissojen lempparipaikalla, enkä saanut Leoa mitenkään häädettyä pois, hyvä että pysyi edes poissa linssin edestä hetken..;D

Alla China Glazen White Outia, koristelussa Konadin Psyche Pink* -leimailulakkaa, sitten Color Clubin Orange Revenge, ChG:n Kiwi Cool-Ada, Happy Go Lucky ja Flip Flop Fantasy. Konadlaattana m36* ja päällyslakkan Cesarsin pikakuivattava*. Viivoituksessa käytössä olivat Two-Way Nail Art -lakat.

* Tuotteet saatu



Testailin aika monia neonlakkoja tähän leimailuun, ennenkuin löysin mieluisat. Testasin oranssiksi lakaksi myös ChG:n Sun Worshiperia ja Papaya Punchia, jotka molemmat kyllä näkyivät, mutta Orange Revenge oli kirkkain ja näkyvin. Vihreäksi testasin lisäksi CC:n The Lime Starts Hereä, mutta ei ollut yhtä peittävä kuin Kiwi Cool-Ada. Keltaiseksi testasin lisäki ChG:n Yellow Polka Dot Bikiniä, mutta ei ollut yhtä hyvä kuin Happy Go Lucky. Flip Flop Fantasyn otin leimailuun, koska oli hurjan peittävä! Leimatessa näyttää kyllä melko pinkiltä korallin sijaan, mutta ei haitannut minua.

Tämä ylempi siis ihan vaan tiedoksi jos harkitsette noiden lakkojen ostoa ja aiotte käyttää leimailussa tai tahdotte muuten vain tietää peittävyydestä. :)



Tuosta ostamastani valkoisesta ChG:n White Outista voisin tarinoida kanssa. Kuvissa on 3 kerrosta lakkaa, sen se vaati ollakseen tasainen. Valkoiset lakat on aina ongelmatapauksia, mutta mielestäni tämä oli vähemmän ongelmallinen levittää kuin saman merkin White On White. Tämä WO on myös puhtaampi kuin WOW, joka on (jos näistä kahdesta pitäisi valita) luonnonvalkoisempi.



Mulle tuli tänään myös postista jotain kivaa, nimittäin Orlyn Instant Artist -koristelulakkoja, jotka olen tilannut eBaysta:



Vasemmalta: Fiery Red, Hot Blue, Leafy Green, Grape, Pink Pastel, Rose

En ole vielä testaillut, mutta kurkkasin pulloihin ja hyvältä vaikuttaa! Nämähän ovat siis vesipohjaisia, voitte lukea näistä arvostelua täältä. Maksoin näistä yhteensä vajaat 29 euroa.



No mitäs te piditte kynsistä? :)

31 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäät ja pirtsakat ! :D

    VastaaPoista
  2. huah kerranki pystyin komentoimaan ollu vähän ongelmia ja oon kullu että muillaki. mutta kynsistä nuo on aivan ihanat ja kiva kun leikkasit vähän lyhyemmiksi toi valkonen näyttäää kuvissa siniseltä! kade noille sun orlyille..

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet kerta kaikkiaan! Tosi kauniit ja raikkaat värit olet onnistunu länttäämään, tulee ihan keväinen fiilis :D

    VastaaPoista
  4. Ihanat! :) Raikkaat ja pirteät, tulee ihan mieleen kevät.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat! Oon neon-fani. :))

    VastaaPoista
  6. Ihanan keväiset! Voi kun kevät jo tulisi... Täytyy muuten kysyä, että oletko kokeillut Seppälän uutta lakkaa, Wild % Mildiä? Se on samassa pullossa kuin Wild & Crazy, joten tsekkaa ettei mee sekaisin. Ite oon töissä Seppälässä ja musta on kiva, että tykkäät Seppälän lakoista, mäkin tykkään kovasti! Ostin näitä uusia lakkoja kolmen kappaleen verran ja nimensä mukaisia ovat: mietoja. Olisi kiva kuulla sun mielipide lakasta :)

    Ja älyttömän iso kiitos foliovinkistä! Et arvaakaan miten olen harmitellut, kun en ole käyttänyt hilelakkoja vain sen takia, kun en jaksa hinkkailla niitä pois kynsistä. Kiitos =)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanan pirtsakat ja jotenkin mun tyyliset! Voisin ottaa samanlaiset vaikka heti kynsiini :)

    VastaaPoista
  8. Noi on tosi kivat! Täytyis kyllä kans hommata vihdoin hyvä valkoinen! Voih, mä oon niiiiin kade noista Orlyista!!

    VastaaPoista
  9. aivan ihanat!:) mikä kamera sulla on ku nää kuvat on näi hyvälaatusia?

    VastaaPoista
  10. OMpa hauskat ja pirteät. Nyt inspiroiduin ja täytyy tehdä seuraavaksi jotain kirkasta valkoiselle pohjalle. :) Nuo perhoset on tosi söpöjä ja toimii hyvin tässä. Jotenkin kivalla tavalla sellaiset "lapsekkaat" tai siis ei liian vakavat. :)

    VastaaPoista
  11. Ihanan keväiset! :) ja rakastuin noihi neonväreihin!! Näkyykö muuten neon sun mielestä paremmin jos laittaa valkoista lakkaa alle? :)

    VastaaPoista
  12. Onpas kivat! :) Kaikki neon iskee aina muhun. ;D

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat kynnet! :) Tosi kiva kun kerroit noista että miten hyvin lakoilla pystyi leimata. Ja arvaa mitä. Ajattelin heti että täytyy kysyä sulta miten WO ja WOW eroaa, mutta olit selittänyt senkin. Kiitos tosi paljon :) Arvostan tollaisia arviointeja, joten kirjoita vaan aina kun tuntuu siltä, täällä niitä ainakin luetaan mielenkiinnolla.

    VastaaPoista
  14. Aa tosi suloset ! Ihanan värikkäät olematta liian värikkäät (:

    VastaaPoista
  15. Tosi kivat ja pirteet kynnet! (: Kuivuku nuo lakat nopeasti stamperiin? Jos vertaa vaikka Konadin lakkoihin.

    VastaaPoista
  16. Kivan pirteät kynnet :) Mietinkin heti kun näin nämät, että miten nuo näyttävät jotenkin niin tutuilta :D

    VastaaPoista
  17. Ihanan keväiset ja pirteät :)

    VastaaPoista
  18. Ää tosi ihanat kynnet! :) Ja noi Orlyt... nam 8)

    VastaaPoista
  19. Voisitkohan joskus tehdä postauksen sellaisesta että mitskä lakat kannattaa ottaa tiettyjä värejä. nii että esim kerrot kmikä punainen lakka on paras peittävyydeltään ja esim sinisestä ja vihreästä. kun ettei tarvitsisi testailla niin paljon eri lakkoja kun haluaa vaikka hyvän ja peittävän punaisen ettei tarvitse ostaa montaa lakkaa löytääkseen hyvän. (:

    VastaaPoista
  20. Noi Orlyn lakat ........haluun samanlaiset.:)))

    VastaaPoista
  21. Ihanan keväiset/kesäiset! :) Pelkästä valkoisesta lakkauksesta en tykkää mut tollasten neonväristen kuvioiden yhdistäminen iskee ihan kympillä! Tosin mielestäni olisivat olleet ehkä kivemmat pelkillä neon-perhosilla höystettynä ilman viivoja ja strasseja :)

    VastaaPoista
  22. Oi miten söpöt ^^

    Haastoin sinut muuten blogissani, käyppä kurkkaamassa :)
    http://naillissima.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista
  23. ompas pirteät kynnet! :)

    http://www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  24. Tykkäsin erityisesti noista värikkäistä strasseista. Söpöjä!

    VastaaPoista
  25. Vautsi vau! Hienot on jälleen. Leikkasin muuten samoihin aikoihin kynteni kuin sinäkin, ja sulla on jo huimasti pidemmät :D mulla vielä ihan tämmöset töppökynnet.

    VastaaPoista
  26. Vooi, iso kiitos kaikille tykänneille, kiva kuulla että piditte! :)

    Maubella: En ole Wild & Mildia kokeillut, mutta näin tänää Seppälässä ja tutkin värejä, mutta en tälläkertaa ostanut mitään. :o Pitäis kyllä varmaankin testata ja katsoa ovatko yhtä hyviä kuin Wild and Crazyt!

    Ella: Minulla on käytössä Nikonin D5100. :)

    Kukkakynnet: Näkyy minusta juu ehdottomasti kirkkaampana neonit valkoisen päällä! :)

    elli: En huomannut suurempaa eroa kuivumisnopeudessa Konadeihin. :)

    Anonyymi: Voisinhän mä varmaan jonkinlaiset omat suosikit listailla kstakin väristä! :)

    Malla: Kiitos, käyn kurkkimassa!

    VastaaPoista
  27. Kivaa piristyst talven keskelle ! =) Toivottavast noi uuet linerit on hyvii, ja mekii nähää pian koristelui niilt tehtyin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin vaikuttaa tähän mennessä oivalta ostokselta ja näette hyvinkin pian. ;)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)