tiistai 10. joulukuuta 2013

Viva La Divan jouluisia glittereitä + tokan Nakedin korvike

Viva La Divalta otettiin tuossa jokunen aika takaperin yhteyttä ja kysyttiin halukkuutta kokeilla heidän tuotteitaan. Merkki on mulle uusi, en oo aiemmin kokeillut sarjaa, vaikka oon kyllä nähnyt merkkiä myynnissä Kicksissä ja Nellyllä*.  Ja tokihan minä uusia merkkejä testaan. :)

Tällaista sieltä sitten mulle lähetettiin.


Black Out, Infinity, A Million
Starlight Express, Explosion, Gel Top Coat

Viva La Divan Stairway To Heaven -talvikokoelmasta kynsilakkoja! On kyllä niin söpöjä glittereitä että.


Starlight Express, A Million, Infinity, Black Out & Explosion


Tikuttelin nuo, muita yksi kerros paitsi Explosionia taitaa olla kaksi. Toppereita nämä ovatkin, eli jonkin lakan päällä parhaimmillaan. :) Mun suosikit näistä tikutuksen perusteella ovat kultaisia neliöitä sisältävä A Million, roosaplatinaista hologlitteriä sisältävä Infinity ja musta-hopea Black Out. Kicksissä nämä maksavat 6,10 euroa kipaleelta, Nellyllä näitä ei vielä ollut.

Jotain muutakin kuin kynsilakkoja sain, nimittäin Viva La Divan Nudie-luomiväripaletin, jota kehutaan Urban Decayn suositun Naked 2 -paletin halvemmaksi korvikkeeksi. :) Se onkin osuvasti sanottu, sillä Nudiella on hintaa Kicksissä 16,10 euroa, kun taas Naked maksaa käsittääkseni lähemmäs 50 euroa, eikä sitä kai saa Suomesta.




Tuli tää paletti hyvään saumaan, kun oon piinannu meidän Kynsikoristeluiden YP-porukkaa etsimällä suosituksia hyvästä nudeluomiväripaletista. ;D Kuitenkin tulee meikattua joka päivä ja tykkään nimenomaan hillitymmistä sävyistä, en jotenkin osaa käyttää kovin värikkäitä luomivärejä.


Tein jo parit kynnetkin uusilla lakoilla ja voisin esitellä ne tässä samalla.



Kynsillä:

Wet n Wild Fergie - Dana (marjavioletti, saatu)
Viva La Diva - A Million (kultaglitter, saatu)

Nuo Wet n Wild Fergiet on nykyään tarjouksessa Seppälöissä, koska Wet n Wild poistuu heidän valikoimistaan. Näitä lakkoja saa myöskin Prettystä*. :) Dana on nätti, mutta jos siihen ei lisää päällyslakkaa, niin lakka näyttää paljon tummemmalta, eikä yhtään niin kivalta kun kiiltävänä. Laadultaan tämä oli ihan hyvä, vähän jelly-crellymäinen, mutta peitti kuitenkin kolmella kerroksella minunkin vaativat kynnet. Tykkään noiden WnW Fergie -lakkojen pyöristetystä ja leveähköstä siveltimestä, sillä saa helposti lakan kynsinauhojen lähelle. :)

Viva La Divan A Million on kanssa nätti, mulla ei tällaista vastaavaa neliöglitteriä olekkaan. Sopivasti sai annosteltua tätä kynsille kanssa ja kuivua nopsaan, ei mitään valittamista siis. Laitoin sitä suoraan siveltimestä liukuvasti tuonne kynnen alareunaan, lopputulos näyttää musta ihan joltain kivisateelta. 8D




Kynsillä:
Color Club - East Austin (neonkorallipersikka, saatu)
Viva La Diva - Black Out (musta-hopea glitter, saatu)

Color Clubin East Austin on niin kaunis ja raikas sävy, mutta valitettavasti ei laadultaan kyllä mitenkään erityisenkehuttava. Kolme kerrosta laitoin ja silti pinnasta ei saanut aivan niin tasaista, kuin itse vaatisin. Päällyslakan kanssa se kyllä hyvin tasoittuu ja tämän glitterin kanssa sitä nyt ei niin huomaa. On varmaan mahdotonta löytää täydellistä persikka-korallia, mutta tämä on sävyltään kyllä tosi nappiin.

Musta-hopea Black Out on kaunis. Jotenkin tuollainen söppelö, söpö niinkuin kärpässieni. Tykkäsin kovasti ja ensikosketus Viva La Divan kynsilakkoihin oli äärimmäisen positiivinen siis. :)


* Mainoslinkki
Mitäs tykkäilitte uutuuksista ja kynsistä? :) Muistakaa ihmeessä osallistua OPI:n minilakkasetin arvontaan!

7 kommenttia:

  1. Upeasti toimii tuo neonkoralli ja Black out yhdessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Se oli kyllä yllättävän kiva yhdistelmä. ;D

      Poista
  2. Ihania kynsiä! Tuo Viva La Diva - A Million pitää kyllä itsellekkin saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Se on kyllä nätti ja hiukka erikoisempi glitter. :)

      Poista
  3. Ihania juttuja sait testiin ja molemmat kynnetki tosi söpöjä =)

    VastaaPoista
  4. Laitoin sulle haasteen mun blogissa! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)