torstai 12. tammikuuta 2012

Peittää, ei peitä, ei peitä, ei peitä..

Olenko sanonut miten paljon vihaan ohuita lakkoja? Vihaan, kun saat kerrostaa kerrostaa kerrostaa kerrostaa ja silti voit nähdä rajan kynsien kärjessä kaiken kerrostuksen jälkeen. Eilen törmäsin taas tällaiseen peittää-ei peitä -lakkaan.



Lakkailin tuossa Flormarin U25 lakalla ja toisen kerroksen jälkeen olin sillee "jipii, tämä saattaisi sittenkin olla aika peittävä lakka!" ja vielä mitä, se peittävyys tyssäsi sitten tasan siihen toiseen kerrokseen, näissä kynsissä lakkaa on 4 kerrosta (joka kyseisen lakan kuivumisajalla on ihan liian paljon ja ruttaantumisvaara on erittäin aiheellinen) eikä siltikään saatu täyttä peittävyyttä. Petyin. Lakka tuo minulle mieleen China Glazen Blue Iguanan, joka sekin oli kammotuslaatua.



Piti sitten keksiä jotain koristusta kärkiin, ettei mun tarvi poistaa näitä ja lakata uusiksi, joten päätin laittaa ranskista kehiin.



Kärkiin laitoin Models Ownin Blue Moonia, joka sekin oli vielä testaamattomien lakkojen joukossa mustassa laatikossa. Kuvassa näyttää tummemmalle kuin oikeasti on, Blue Moon on vaaleansinisempi oikeasti, ei noin tumma. Blue Moonissa ei ole valittamista, tuo minulle mieleen Color Clubin Lumin-Icecentin, minun näkemykseni mukaan nämä ovat kyllä dupeja.

Koristeeksi pistin Orlyn Instant Artistia sävyssä Crisp White ja fimokukkia sekä strassit keskelle.



Mitä ajatuksia kynnet teissä herätti? :} Vihaatteko yhtä paljon ohuita lakkoja kuin minä?


PS. CesarsShopissa tänään avoimien ovien pvä 10-18 ja huomenna 10-16, kantsii käydä katsomassa sielläpäin liikuskelevat! Lisää infoa täältä. :)

29 kommenttia:

  1. Toi on tosi kiva lakka kerrostamiseen. ainakin mustan päällä lakka oli tosi veikeän näköinen, lakassa oleva pinkki shimmer tuli jännästi esille :) yksinään en ole varmaan lakkaa edes kynnelle laittanu juurikin tuon peittävyysongelman takia, harmi sinänsä, sillä väriltään tuo on kuitenkin nätti.

    VastaaPoista
  2. Vihaan! ...Mutta sä sait kyllä nätin lakkauksen silti tehtyä. suloinen :)

    VastaaPoista
  3. Ohuet lakat on enimmäkseen ihan hanurista, poikkeuksena sellaiset, jotka näyttää hyvältä kerrostettuna vaikka mustan päälle (kuten luiruohuet duochromet). Jos lakka vaatii yli kaksi kerrosta peittävyyteen, se jää mulla aika vähälle käytölle. Sally Hansen Turquoise Opal (upein kynsilakka ikinä, luultavasti) vaatii kans neljä kerrosta peittävyyteen, ja ruttaantuu tooosi helposti, joten sitä ei tule juuri käytettyä muuta kuin mustan parina. :-/

    VastaaPoista
  4. Enpä vihaa, koska monta kertaa jätän ihan tarkoituksella lakkauksen niin ohueksi että kynnen kärkiosa erottuu, kunhan lakka on vain tasaisesti levittynyt. Mutta, meitähän on moneen junaan. Toinen tykkää ja toinen ei ;D

    VastaaPoista
  5. Ite tykkään ohuista lakoista, jos ne on tosi ohuita. Ei vaan pidä saada tehtyä niillä peittävää jälkeä.
    Sit ne alkaa ärsyttää, jos haluis peittävää jälkeä, eikä onnistu millään.

    Mut nois sun kynsis tollai koristelu oli kyl hyvä idea, pitää varmaa kokeilla joskus itsekin. :)

    Ja en tiiä miks, mut luin eka otsikon vähän pieleen "Pettää, ei petä, ei petä, ei petä...". hyväminä

    VastaaPoista
  6. Onneksi luin tämän postauksen, koska aikeissa oli illalla laittaa kynsiin juurikin tuo sama lakka, eikä aikaa todellakaan ole neljään (tai jopa useampaan) kerrokseen! Ehkäpä mä kerrostan tämän(kin) mustan päälle, kun haluaisin kuitenkin kyseistä lakkaa kokeilla. Kiitos tästä jutusta, ni ei tarvitse menettää yöunia tuhansien kerrosten ja sadan vuoden kuivumisen kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Kunnon pakkasenviileät kynnet, aivan ihanat!

    VastaaPoista
  8. On kyllä kovin kauniit kynnet :) harmittaa tuollaiset epäpeittävät lakat, kun ovat usein niin kauniin sävyisiä, kuten tuokin..

    VastaaPoista
  9. Ostin eilen ite kaks Formalin lakkaa seppälästä 5 eurolla, U34 ja U5, meinasin tuon sinisen ottaa mulla halusin sitten tuon pinkin ja "avaruuslilan". :D Toivon vaan ettei niissä ois tota kerrostus ongelmaa.. d:

    VastaaPoista
  10. tuolla flormarilla on melko monessa sävyssä tuo kerrostus ongelma.. tai ainakin minä saan tapella niiden kanssa..

    VastaaPoista
  11. Nätti ranskis, värit miellyttää hirmuisesti. :3 Mä ostin kanssa Flormarin saman sarjan lakan violettina ja ei meinaa peittää. Ongelma ratkes onneks kun laitto yhden kerroksen mustaa alle.

    VastaaPoista
  12. Noissa lakoissa on hirveästi eroja eri sävyjen välillä et miten ne peittää, itsellä on toi sininen, superihana pinkki ja liila. Pinkki peittää kuin unelma, liilaEI YHTÄÄN ja toi sininen on niiden välimaastoa. Erikoista?? Mut nättejä just "kuorrutamaan" muita lakkoja :)

    VastaaPoista
  13. Moi! Mulla sama lakka ja lakkasin 5 kertaa päälleikkäin ja ei tuntunut että tulisi sillonkaan hyvä! Ja jos viis kerrosta jokaiseen kynteen nii lakka loppuu aika äkkiä joten todella rasittavaa -.-sait anteeksi hyvin kauniit kynnet! =)

    VastaaPoista
  14. ohuet lakat on raivostuttavia! onneks joissain tilanteissa niitäkin voi käyttää, esim ranskiksen pohjana tai kuorrutteena (:

    VastaaPoista
  15. Ihanan värinen U5 peitti ihan tarpeeksi hyvin 3 kerroksella ainakin omilla kynsillä, mutta toisen nimettömän lakkaus ruttautui kun olin konadilla leimailemassa.. Se oikeastaan tapahtui varmaan 3 kertaa ja hermo paloi.. :D

    VastaaPoista
  16. Kiukuttaa minuakin, ostin samaisen lakan tossa pari päivää sitten ja lakkasin eilen illalla kynteni, laitoin monta kerrosta ja ei peitä sitten millään.. Ihana väri, surkea kuivuvuus ja vieläkin surkeampi peittävyys.

    VastaaPoista
  17. Mulla on toi sama eikä meinaa kyllä millään peittää ! :/

    VastaaPoista
  18. Todella raikkaat kynnet. Tykkään! :)

    - Tarja

    VastaaPoista
  19. Ihanan värinen toi lakka♥ :) Jotenkin noi kynnet sai mut tekemään itellenikin siniset kynnet. Yleensä jos käytän sinistä lakkaa niin se on tummansinistä,mutta tänään oli pakko tehdä vaaleansiniset [näistä tuli kylläkin kivan vihertävät] kynnet♥ Käytin China Glazen For Audrey
    AIVAN UPEAN VÄRINEN LAKKA :)
    Sitten konadilla päälle lumihiutaleet ja hopeaa glitteriä♥
    Itse tykkään näistä.
    Oisiko sinulla mitään neuvoa kun itselläni on pitkät kynnet mutta pakkasella ne katkeavat? ://

    VastaaPoista
  20. Höh, niin nätti lakka. Viitsisitkö tehdä vertailua nuista Blue Moonista ja Lumin icecentistä? :))

    VastaaPoista
  21. Höh, niin nätti lakka. Viitsisitkö tehdä vertailua nuista Blue Moonista ja Lumin icecentistä? :))

    VastaaPoista
  22. Anonyymi: Kiitos vinkistä, täytyy testata mustan päälle! :)

    shiny: Kiitos! :)

    Papu: Jep, pitää olla erikoinen lakka jotta tulee käytettyä. Itselläni menee kipuraja 3. kerroksessa. :)

    Mirja: Näinhän se menee. ;D

    VJ: Hihi, ei nyt sentään pettämisestä ollut kyse. ;D

    Saara: Hyvä jos oli apua! :)

    Doo: Kiitoksia! :)

    Muhmu: Kiitos, sanoppa muuta. :/

    hedgehog: Toivotaan että ois peittäviä. ;D

    Rose: Kiitos! :)

    Ruu: Ounou. :/

    Suvi: Kiitti, mun pitää kanssa kokeilla sitä mustaa alle kun joku sitä jo ehdottikin. ;D

    Anni: Joo tosi ihme, kun mullakin se yksi tumma lila peitti tosi hyvin ja tämä ei ollenkaan. :I

    jennna: Sanos muuta! Kiitos. :)

    dreamer: Jep niinpä, onneksi joskus keksii käyttöä, jos vaan tulee jaksettua pohtia että mihis tätä käyttäisi. ;D

    hedgehog: Voi ei! :

    ananastyttö: Totta juu. :/

    Sanni: ;(

    Tarja: Kiitos sinulle! :)

    Anonyymi: Kiva jos tuli inspistä! Ei ole kyllä kummempia neuvoja, paitsi että älä ainakaan käytä kynnenkovettajaa ja suojaa kynnet hyvin kylmällä + rasvaus! :)

    Vilkku: Voin tehdä jos vaain muistan, muistuta ihmeessä jos ei meinaa kuulua. ;D

    VastaaPoista
  23. Joo se blue iguana on kyllä yks pettymyksen huippu D: se on niin tosi kiva pullossa, mutta kun se sama sävy ei ilmesty vielä sille ruttaantuneelle neljännelle kerroksellekkaan kynnelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *reps* Vakava asia juu mutta ihan totta! Tympeää. :/

      Poista
  24. Argh, toi lakka on ihan järkyttävän ohutta, lakkasin sillä eilen kynnet ja tuli ainaki se neljä kerrosta, pariin kynteen jopa 5, ja hermothan siinä meni koko lakkaan...oisin toivonu enemmän lakalta muut ei, juuust ihanan sininen pitää olla tämmöstä ärsyttävyyden huippu >:(

    VastaaPoista
  25. Voi ei. :/ Se on rasittavaa kun haluaisi peittävän tuloksen, eikä sitä millään saa joillain lakoilla.

    VastaaPoista
  26. No vihaan :s Onneks lakast näkee aika hyvin etukätee et kannattaaks kerrostaa jonkuu päälle. Mut kivat kynnet nää on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin onneksi näkee kyllä, kiitos! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)