torstai 26. tammikuuta 2012

Tavaratulva

Mulle on tässä lähiaikoina tupsahdellu kaikenlaista tilaamaani (ja vähän muutakin) postista, joten ajattelin tehdä tällaista ostospostausta tähän väliin. Jätetään eilisen kynnet vaikka sitten huomiselle. ;)

Ensin ei-kynsiin liittyvät jutut.

Monet tutut tietävätkin, että osaan olla erittäin ihana taikka todella rasittava asiakas, riippuen ihan siitä miten mua kohdellaan. Aina ku löydän jonkun kaupan, josta saan hyvää palvelua tms. niin tykkään suositella kauppaa eteenpäin ja pistän usein myös itse kauppaan palautetta. 

Olen blogeissa nähnyt eri nettiapteekkeja nyt hehkutettavan, joten menin itsekin selailemaan nettiapteekkeja. En löytänyt kuitenkaan näistä mainostetuista apteekeista kaikkea haluamaani, joten päädyin shoppailemaan minulle uudessa kaupassa, Yliopiston Apteekin nettikaupassa.

Sivujen mukaan varaudun 5 arkipäivän toimitusaikaan (en tosin nyt sivuja selaillessani ymmärrä mistä tuon 5 päivää keksin, kun sivuilla lukee, että toimitus kestää 1-2 päivää lähetyksestä). Tilasin maanantaina illalla ja keskiviikkona minulla jo oli paketti! Aika nopeaa, varsinkin kun olin tosiaan kuvitellut, että saisin ehkä ensi viikon maanantaina tuotteeni.

Tilasin sieltä mm. seuraavat jutut:



Mua on kovasti kiinnostanut apteekkikosmetiikka ja ostin tuon ison Aqualan L -tuubin lähinnä kasvovoiteeksi. En tiedä miten se siihen soveltuu, katsotaan. Onneksi mulla ei oo mitenkään erityisen vaativa iho.

Toisena ostoksena jonka täällä tahdoin näyttää on tuo Aco -merkin sävyttävä huulirasva. Olen jälleen blogimainonnan uhri, ostin tämän koska näin tätä joiden bloggarien saaneen testiin.

Valittavana oli kaksi eri sävyä, Soft Red ja Soft Pink, otin Soft Redin ja se näyttäisi tältä kädellä:



Eli suuresti se ei kyllä sävytä, joka on hyvä, sillä tapaan vedellä huulirasvat ilman peiliä joten pelle-efekti voidaan nyt ehkä vähän paremmin välttää. ;D

Tilauksen mukana sain hillittömän kasan noita kasvovoidenäytteitä, hui!



Voitte uskoa että tuon ison tuubin + näiden kanssa mulla menee ihan hetki, jos pelkkänä kasvovoiteena käytän. D: Kiva että saa tuotenäytteitä, niin voi sitten paremmin valita mikä oikeasti itselle sopii, jos tuo Aqualan L ei sovellu niin hyvin.

Sitten vielä yksi ei-kynsiaiheinen jutska, nimittäin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion, eli monille tutummin UDPP. 



Olen tätä nyt käyttänyt pohjustamassa luomiväriä ja kyllähän se pitää meikin paikallaan, varsinkin luomivärirajauksia käyttävänä tämä oli nappiostos! Tiettyjen voidemaisten luomivärien kanssa ei kyllä toiminut. Vahvistaa värejä vähän, mutta ei mitenkään hurjasti. Tämä eBaysta.

 Siinä olivat ei-kynsiaiheiset jutut. Sitten niihin kynsiin liittyviin, ensin itse ostetut jutut.



Multa kysytään NIIN paljon että mitä kynsilakanpoistoainetta käytän, joten esitellään sitäkin nyt välillä. Käytän Xtran kynsilakanpoistoainetta, joka on kokeilemistani ehdottomasti paras. Jytyä tavaraa se on, mutta ei ole vahingoittanut vuosien käytössä kynsiäni mitenkään. Tiedän että tässä voi olla ihmisillä eroja, mutta itselläni ei kyllä kuivata kynsiä sen enempää kuin muutkaan joten ainakin itse voin käyttää huoletta. Tällä lähtevät kynsilakat oikeasti kävelemään, eikä tarvi hinkata puolta päivää. Tätä hamstraan aina kun jostain löydän, tälläkertaa otin viimeiset kaksi pulloa lähimmästä S-marketista. Hintaa taisi olla 1,49 tai 1,59 €.

Wet n Wildin Night Prowlia olen Seppälässä kuolannut tosi kauan. Hintaa 3,95 € ja vihdoin nappasin sen mukaani. Tämän lisäksi dotting toolit piti päivittää kivemman värisiin, tiedän, turhamaista. Nämäkin eBaysta.




Koin taas suuria jännityksen hetkiä kun sain pakettilapun CesarsShopilta. Mulla ei nimittäin ollut harmainta hajua mitä sieltä olisi tälläkertaa taas tulossa. ;D Tällaista sieltä sitten löytyi:



Lakat vasemmalta alkaen: Vivid Pink, Light Bronze, Moss Green
Laatat vasemmalta alkaen: m86, m88, m87

Uusia Konad-lakkoja ja laattoja! Muistatteko kun viimeksi vastatessani esittämiinne kysymyksiin vihjasin vähän, että Konad vois tehdä itse noita metallisia lakkoja, ettei tarvi muilla lakoilla leimailla jos tahtoo metallista stämppäilyä. No näköjään niitä sitten on nyt tullutkin, minä oon ollu taas auttamattoman tietämätön kaikesta. ;D Nämä vaikuttaa swatchailun perusteella ainakin peittävämmältä kuin esim. Konadin kultainen ja hopea, joista en tykkää yhtään.

Mua lahjottiin myös Oumaxeilla, niitä saa nyt myös Suomesta, jee! Mä en oo yhtään tykänny akryyliväreistä joita oon aiemmin kokeillu, mutta Oumaxeista tykkään. Mulla on ennestään jo oma paketti noita, onneksi ei ole kovin montaa samaa väriä tossa Cesarsilta saamassani paketissa.



Nuo on siis isoja tuubeja, 22 ml. 12 väriä, kuvassa muut paitsi oikeanpuolen 2. ja 3. ylin ovat mielestäni kohtuu väritarkkoja, eli 2. ylin on oikeasti kirkkaan tummahkovihreä ja sen alla tumma lila. :)

Toki sain myös siveltimet näihin, eli nämä ovat Sina -merkkiä:



Oon tapellu eBay-siveltimien kanssa, kun ostamieni materiaali on jotenkin kovaa ja karvaista (:D) tiedättekö mitä meinaan? Näissä tuntui olevan pehmeämpi materiaali, testasin jo vähän ja sain jopa tehtyä ekaa kertaa one stroke-kukkasen, josta pidän! :)



Jos saan tehtyä näillä ekan one stroke -kukkamanin johon olen tyytyväinen, niin saatan ihan jonkunverran hehkuttaa näitä! Tämä on nimittäin tyyli, jota en ole vielä saanut kertaakaan onnistumaan siten, että kehtaisin julkaista ne täällä. ;D Perfektionisti, tiedän..

Semmoista tavaraa tälläkertaa! Mulla olis kysymys, tahdotteko jatkossa suorat linkit saatuihin tuotteisiin ja haluatteko myös hinnat näkyviin postaukseen, vai etsittekö niitä mieluumin sivuilta itse jos kiinnostuitte? :) Minulle ei ole väliä miten teen jatkossa, mutta mikä teille olisi mieluisampi tapa. Huomautan tässä välissä muuten, että en saa mitään provikkaa CesarsShopissa tekemistänne ostoksista tai linkin painalluksista tai mistään muustakaan, jos joku sitä miettii. ;D 

PS. Saatoin ihan vähän eilen innostua TD:n sivuilla uusista China Glazen magneettilakoista! Voi hurja tätä saapuvan tavaran määrää...

53 kommenttia:

  1. Muakin kiinnosti ne China Glazen magneettilakat, mutta kun luin The PolishAholicin arvostelun niistä niin totesin, että taidan jättää väliin. Ilmeisesti koostumus on vähän mitä sattuu ja magneetti on huonolaatuinen. :-/

    Mua muutes kiinostaisi kuulla, miksi haluaisit nimenomaan Konadin metallisävyisiä lakkoja leimailuun? Kun toi "ettei tarvi muilla lakoilla leimailla jos tahtoo metallista stämppäilyä" kuulostaa jotenkin siltä, että muiden lakkojen käyttäminen olisi jotenkin huono asia? En nimittäin itse leimaa Konadin lakoilla jos vain sen voin suinkin välttää, koska ne kuivuu niin tolkuttoman hitaasti ja koska ne ovat paljon kalliimpia kuin ne mielestäni paremmin toimivat "muut lakat" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin saman arvostelun, mutta ajattelin että tahdon itse todeta ne huonoiksi jos ovat huonoja kerran, kun että jäisin harmittelemaan kun ei tullutkaan ostettua. ;D

      Siksi tahdon Konadin omia metallisia, koska en tahdo kuluttaa normilakkoja konadeiluun, jos ei sitten oo epämiellyttävä lakka muuten. Oman kokemukseni mukaan leimailussa käytettyinä Konadin omat lakat, poislukien hopea ja kulta ovat intensiivisempiä kuin mitkään muut, vaikka jokin muu lakkasävy kuin konadin näkyisi kynnellä, niin Konadeilla se näkyy ihan kunnolla. En kyllä ole itse toisaalta edes huomannut tuota hidasta kuivumista, miten se ilmenee? :D Sotkeentuuko lakkaukset vai? Ehkä sörssäät päällyslakkaa lakkauksen päälle liikaa ja siksi ne sotkeutuvat, kun ovat niin intensiivisiä. :)

      Poista
    2. Aaa.. Hyvä että joku tilaa ennen minua niin voin sitten jättää tilaamatta ;) No ei vaiskaan.. Harmi jos ovat huonolaatuisia.. :/

      Poista
  2. Ehdottomasti suorat linkit ja hinnat :)

    VastaaPoista
  3. Linkki vähintään ois kiva. :) Hinta ei pakollinen jos se näkyy sivuilla. Näin ainaki ite tykkäisin. :)

    VastaaPoista
  4. Mun mielest on kiva kuulla mist kaikkialt ostat kaikki tarvittavat ja mitä ne maksavat, sillä jos itse innostuu jostain tuotteesta saa itse hakea puoli tuntia, että mistäs niitä saa ja onkos mulla varaa :) Muuten tuo Aqualan sarja on tosi hyvä varsinkin tuo L. Oon ite koittanu ja kyllä iho tulee sileeksi kun käyttää tarpeeksi usein :) Hintaansa nähden ihan hyvä rasva, mutta olen tosin parempiakin nähnyt :D mutta jos ei naamaan silleen sovellu niin jalkoihin ainakin on todellinen unelma ;D tää siis on tullut vastaan myös sairaala/ vanhusmaailmassa vastaan, sillä on suositeltava voide (:
    ♥ : Taizu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä itsekin ajattelin, kun monesti saa kyselyitä että mistä se ja se asia löytyy joltain sivulta, että oisko ne suorat linkit sitten helpompia. :)

      Mä oon kanssa kuullu että tuo Aqualan L ois hyvä ainakin sitten vartalolle, toivottavasti soveltuis nassulle myös. ;D

      Poista
  5. Ihania ostoksia!

    Itse ainakin tykkään siitä, että laitat linkit ja hinnat tuotteisiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppaa, tulevaisuudessa sitte varmaan ainakin ne linkit tulen laittamaan, mahd. hinnatkin. :)

      Poista
  6. Mun mielestä voisi olla linkit sekä hinnat. :)

    Mä niin tykkään tosta Aqualan L:stä, vakiorasvana koko ajan ja nimenomaan kasvoihin. Aamuin illoin. Toimii mulla ainakin tosi hyvin ja kosteuttaa ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, toivottavasti toimis mulla kanssa! 8]

      Poista
  7. ehdottomasti suora linkki ja hinta!!

    VastaaPoista
  8. Minä oon aina käyttäny tuota Aqualan ÄLLÄÄÄÄ kropan rasvaamiseen :) Ilman sitä en voi elää!

    VastaaPoista
  9. Kivoja ostoksia, toi m88 pakko saada!! Voitsko tehä sillä joskus lähiaikoina manit? :)

    Mä tykkään et laitat linkin ja hinnan näkyviin, koska jos selaa esim. kännykällä, ei jaksa aina mennä siihen linkkiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo m88 mullakin heti pomppas silmiin, eli juu tulee varmaan käytettyä tässä. ;D

      Poista
  10. kyllä hinnat ja linkit olisi tosi kiva :D

    VastaaPoista
  11. Kiva, itselläni on tota Aqualan L:ää ja normaalia Aqualania lähinnä kloori-ihottumaani. :)

    VastaaPoista
  12. Kiva, itselläni on tota Aqualan L:ää ja normaalia Aqualania lähinnä kloori-ihottumaani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo. :o Meinasin ensin sitä normi Aqualania kun se on muistaakseni paksumpaa, mutta päädyin tuohon edullisempaan Aqualan L:ään.

      Poista
  13. Minusta juuri tämä tyyli, mitä tässä postauksessa käytit, toimii hyvin. Halutessaan voi klikata linkkiä, josta saa lisätietoja tuotteista.

    Tosi kivoja juttuja olit taas saanut. :) Hyvien sivellinten tarpeessa olisin itsekin. Peukut pystyssä, että one-stroke kukkaset nyt onnistuu ja niitä saadaan nähdä blogissakin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma, juuri näin minäkin ajattelisin. :) Ja jep, pidetään peukut pystyssä! ;D

      Poista
  14. Jesjesjes, Oumaxia Suomesta, kiitos paljon tiedosta! :D tätä on odotettu, kun en oo ebaysta jaksanu alkaa tilailee :D

    VastaaPoista
  15. Ei saa tehdä ostospostauksia! Tulee kauhee himo ostella kaikkea. :( Muttajoo heti tän kommentin jälkeen mun on PAKKO tilata nuo Oumaxin värit. Sen verran kauan olen niiden perään haikaillut. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Voin suositella kyllä varauksetta näitä Oumaxeja. :)

      Poista
  16. mulla on toi Acon huulirasva ja voin sanoa että kyllä sä sen pelle-efektin saat helposti tulemaan... jos käytän tota nii saan laittaa kyl tosi hellällä kädellä, mulle ei sovi kauheen tumma huulimeikki ja toiki on jo liikaa paksuna kerroksena :D

    VastaaPoista
  17. Mun mielestä suorat linkit ois kivat, ainakin helpottais hurjasti cesarshoppalua :)

    VastaaPoista
  18. Heittelisin täältä pientä ideanpoikasta omasta toiveestani:

    Minulle akryylivärit ja koko systeemi on vielä melko uusi juttu, tähän asti olen turvautunut perus lakkoihin. Olisi kiva kuulla ns. "esittely" akryyleista, eli miten käytetään, mitä kaikkea niillä voi tehdä, saako ne poistettua perus kynsilakanpoistoaineella yms. Olen yrittänyt googlettaa mutta en ole löytänyt itseäni tyydyttävää selväjärkistä vastausta kysymyksiini! :)
    Ainakin aiemmissa postauksissa olet osannut selittää asiat niin että ainakin minä olen tajunnut, niin olisi kiva kuulla akryyleista sinun suustasi! :)

    VastaaPoista
  19. Toi akryyliväri -postaus ois kyllä tosi kiva, itekin oon aikaa sitten ostanut muttei pahemmin ole tullut käytettyä ;o
    Sitten, yks mitä oon koittanut vähän etsiskellä (en tosin hirmu aktiivisesti, eh..) ois kunnon e-bay -selitys:D oon niin tumpelo tollasissa enkä ymmärrä ollenkaan, pelkään että tilaan vahingossa tuhat lakkapulloa tai että sitten sieltä paketista löytyy jotain ihan muuta (kyllä, tiedän että onnistuisin molemmissa:D)
    Tosin voi olla turhauttavaa tehdä sellaista, mutta joo.
    Ja suorat linkit kannatukseen : )

    Ps. ihana tietää, että joku joka oikeasti osaa lakkailla kynsiä, käytättää x-tran poistoainetta ♥ oon kuvitellut että kaikki ostaa vain jotain kympin pikkuputeleita ja että toi kynsilakanpoistoaine on (yksi) syy surkeisiin kynsiin. Muttei ehkä sittenkään!

    Ja joo, turha kommentti..oon vähän sepitystuulella näköjään :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oothan tämän tuton katsonut: http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tutoriaali-ebayn-kayttoon.html ? :) Vai millaista apua vielä tarvitsisit? Ja joo Xtra on parhautta! :)

      Poista
  20. Olen käyttänyt vuosia jo Aqualania kosteusvoiteena kasvoille ja muuallekin. Tällä hetkellä käytössä Aqualan Plus, tykkään.

    Linkit ja hinnat on aina plussaa kun jotain esitellään, minua ja näköjään lähes kaikkia muitakin kiinnostaa:)
    Käyttökokemukset noista Konadin lakoista kiinnostavat kovasti, odottelen postausta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Aqualan sitten toimii vissiin aivan hyvin! :) Ja juu pitää testailla noita Konadeja tässä. 8]

      Poista
  21. Aqualan on ihan parhautta!
    Itse jo vuosia käyttänyt käsirasvana, tosin ilman tuota "L":ää. :)

    Itse innostunut kynsilakoista tätä blogia kyttäillessä, viime viikolla tuli lakattua kynnet ensimmäistä kertaa vuoteen ja uusia lakkojakin kerinnyt hamstraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Se on aina hauskaa kuulla, että joku on inspaantunut kynsienlaitosta blogini avulla. ;D

      Poista
  22. Olisi kiva jos laittasit hinnat ylös! Tykkään sun blogista muuten tosi paljo! :)

    VastaaPoista
  23. Joo, mäkin haluaisin hinnat ja linkit :) Jos hinta on liian korkee niin voi sitten samantien unohtaa :D

    Mulle kosmentologi suositteli tota Agualan L meikinpoistoon :)Ja samalla kosteusvoiteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tuosta meikinpoistovinkistä! :) Täytyy kokeilla.

      Poista
  24. Hmm.. linkit suoraa vois olla kivoi :) Ja mäki käytän Aqualan L:ää joka toinen ilta kosteusvoiteen. Sopii kyl siihe tarkotuksee, mut päivävoiteeks kuivaa liian hitaast, imo. Siks käytän päiväl ihan muut voidetta :) Mut kannattaa kokeilla sopiiko ittellee !

    VastaaPoista
  25. Ja tosiaa, niinku ylemmäs kommentis mainittii ni sil lähtee hyvin ainakii silmämeikit. Smokey eyet sun muut rajaukset ja ripsarit lähtee tol vaivatta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa! Kokeilinkin jo meikinpoistoon ja toimi oikein kivasti. :)

      Poista
  26. Moi! Ootko jo kokeillu tota Konadin Pink Vivid lakkaa? Kiinnostais tietää että millasta stämppäysjälkeä siitä tulee ja että onko se sun mielestä hyvä lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen paperille kokeillut ja stämppää mainiosti, lakka on pigmenttistä, ei ollenkaan sellaista kuin esim. Konadin hopea ja kultainen vaan oikeasti sellainen että erottuu kyllä hyvin lakkauksen päältä. :) Eli mielestäni on kyllä hyvälaatuinen ja ajaa asiansa hyvin.

      Poista
  27. Mulla on nätisti hyllyllä tuo Night Prowl, kimalteet tahto lähteä tosi vaikeasti pois. Muuten aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, glitterit osaa olla joskus aika hankalia poistamisen suhteen. ;i

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)