perjantai 7. tammikuuta 2011

Vihreääää

 Toisinaan toivon, että mulla olis joku palkattu otsikkojen keksijä, esimerkiksi tänään. Noh.

Eilen nähdessäni S:n ihanat tummat kynnet vihreällä kuorrutteella päätin, että nyt kaivan esiin tuon China Glazen Emerald Sparkleni, joka on jäänyt hieman käyttämättä sekin. Meinasin ensin, että laitan vaan ES:ää, mutta kuten tiedätte, minä harvoin jaksan pitää yksiväristä lakkausta. No ajattelin sitten vähän koristella..


 .. Innostuin taas vähän. No ei minusta ole ollenkaan paha, vaikka paljon koristelua yhdessä kynnessä onkin. Sitten voisin selostaa vähän työvaiheista ja välineistä kuvan kera:

Alle pistin ensin CCUK Base Coatin ja taisin pistää sen päälle kolmisen kerrosta China Glazen Emerald Sparklea. Näiden jälkeen tein rusettikonadoinnit Konadin laatasta m76, lakkana konadoinnissa China Glazen OMG. Päätin käyttää sitä näihin koristeluihin, koska sitä on enää melko vähän jäljellä ja sekin vähä alkaa olla jo turhan tönkköä koko kynnelle levitettäväksi.

Konadointien jälkeen meinasin iskeä sydänstrassit kuviossa olevien sydänten päälle, mutta totesin, että strassit olisivat liian pieniä. No pentele, mitäs minä keksin? Onneksi kuviossa oli sopivan kokoisia pallukoita, joiden päälle sain iskettyä pyöreitä pikkustrasseja. Apuna tässä toimenpiteessä ja koko kuvion päällä käytin Konadin Top Coatia.

Kynsissä oli nyt konadointia ja pikkustrasseja.. Jotain se silti kaipasi, kärjet olivat hieman tyhjän oloiset.. Tässä kohtaa kirosin, etten voinut käyttää mitään vihreää glitterlakkaa, koska minulla ei ole mitään flakies-lakkaa, tai muuta sopivaa. Sitten muistin! Otin beautyuk No 47 Green -lakan, sekä vihreäglitterisen Two-Way Nail Art Brush & Penin ja sekoittelin niistä kärkeen töpöteltävän lakan. Kun sain kärjet töpöteltyä, koko komeuden päälle heitin vielä Cesarsin Rapid Dry-pikakuivattavan päällyslakan. Kynsinauhoille sivelin vielä Cesarsin Ananas-kynsiölyjä.

Siinä oli tämänpäiväisten kynsien tarina. Mitä piditte kynsistä? :)

11 kommenttia:

  1. Onpa ihanat! Väri on tosiaan sellainen, ettei ihan ensimmäisenä ajattelisi sitä näkevän sinun kynsilläsi :D Mutta tosi kauniit, väriä lukuunottamatta ihan sun tyyliset :) Leimakuviokin tosi kiva, en olekaan siihen aiemmin muistaakseni törmännyt!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet, tosi somat. :) Emerald Sparkle on sellainen jonka itsellenikin tahtoisin.

    VastaaPoista
  3. oi, tosi, tosi nätit. tykkään hurjasti. mäkin omistan Emerald Sparklen ja tässä itsekseni mietin, että olenkohan mä edes käyttänyt sitä...? Kai mä kerran käytin, mutta siihen se jäikin. Musta vaan tuntuu, että muutaman vuoden päästä se on tyyliin Narsin Zuluun verrattavissa oleva kulttilakka, kun China Glaze lopettaa sen valmistuksen kuitenkin (vai oisko jopa lopetanut, kun tämän vuoden holiday kokoelma ei edellisten vuosien tapaan sisältänyt tätä) niin eihän sitä poiskaan voi myydä :D

    VastaaPoista
  4. Kauanko sulla menee aika tällaiseen? Annatko välikerrosten kuivua kunnolla? 5min vai 30 min? Vai hoitaako tuo pikakuivattava monen kerroksen pikakuivatuksen kerralla?

    Itsellä ei millään meinaa riittää kärsivällisyys moneen eri kerrokseen kun kuivatukseen menee ikuisuus, yleensä noin 15min / kerros. Pikakuivattavan ostin hiljattain, mutta en ole vielä tottunut sitä käyttämään.

    VastaaPoista
  5. Nina: Kiitos! Vihreä ei kyllä tosiaan kuulu perus lakkavärivalintoihini. :D

    Rairuu: Kiitti! Se on kyllä aikas ihana lakka. :)

    S: Kiitti! ;D Näinpä, se voi kyllä olla kohta kulttilakka.. Ei kannata myydä! Tai en minä ainakaan möisi, vaikka vähän sitä käytänkin niin kiva se on silti omistaa. ;)

    Anonyymi: Tällaiseen lakkaamiseen (sisältää lakkojen poistot ja rasvauksenkin) menee mulla n. 2 tuntia, jos en kiirehdi yhtään. Kiirehtiä ei oikeastaan edes kannata ja usein tuo 2 tuntia sisältää aika paljon muutakin kuin kynsienlaittoa. :D

    Tuota kuivumisjuttua helpottaa, kun lakkaa kaikki kynnet tarkasti kertaalleen ja vetää ohuen kerroksen vain, ei kiirehtien ja huolella, aikaa tähän menee yleensä sen verran, että samantien melkein saa vetästä toisen kerroksen, ohuesti senkin, aloittaen niistä kynsistä, jotka lakkasi ensin.
    Sitten odotellaan ehkä muutama minuutti toisen kerroksen vetämisen jälkeen, vetäistään viimeinen kerros ja parin minuutin päästä pikakuivattava, jos vain yksiväriset haluan. :) Toki voi ne kerrokset kuivattaa pikakuivattavallakin, mutta en itse näe ainakaan tarvetta tai järkeä, tulee vaan turhan monta kerrosta sitten. Kannattaa kyllä opetella se pikakuivattavan käyttö, säästää paljon aikaa ja hermoja! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanat:) Emerald Sparkle on vaan jotenkin niin herkullinen väri:) Kuulosti muuten tosi tutulta toi sun kynsientekoselostus :D Mullekin tulee useasti siinä teko vaiheessa tollaisia "ainiin!"- elämyksiä:)

    VastaaPoista
  7. On niin vihreetä, että sattuu silmiin. :D Meinasin tänään ostaa tuon samaisen beautyuk:n lakan, mutta jätin sitten ostamatta, kun näytti ihan nurmikolle!

    Mutta kivasti oot toteuttanut, ehkä hieman jouluisetkin!

    VastaaPoista
  8. laiton blogiini linkin sun sivuille, ihan ok varmaan? :)

    VastaaPoista
  9. shiny: Kiitos! Niin se on.. :)

    Sanna: Hah! :D Kiitos!

    Minttu: Sopii tottakai. >:)

    VastaaPoista
  10. Kivat kynnet on ! 8) Mulle itellee tänvärisist kynsist vois tulla helpost mielee joulu, mut jotenki noi käret & strassit tekee sen et ei tuukkaa : ))

    VastaaPoista
  11. Nebu: Kiitti! Vihreä kyllä saattaa tuoda jouluisen tunnelman, mutta en minäkään hirveän jouluisina noita pidä. >:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)