torstai 6. tammikuuta 2011

Fimoja!

Minulta on kyselty taas fimoja paljon ja monet eivät tahdo ostaa niitä eBaysta/Huuto.netistä, joten ajattelin taas viipaloida omia fimojani teidän iloksenne.

Myynnissä tälläkertaa vain nämä kaksi pakettia, kannattaa toimia nopeasti!

Hedelmäsalaatti I VARATTU



- yli 50 kpl fimoviipaleita (laitoin mukaan ylimääräisiä II-laatuisiakin)
- Hinta: 2,75 €, sis. postikulut Suomeen
- Varaa omasi/kysy lisää osoitteesta: blogisonnela@gmail.com


 Hedelmäsalaatti II VARATTU



- yli 50 kpl fimoviipaleita (laitoin mukaan ylimääräisiä II-laatuisiakin)
- Hinta: 2,75 €, sis. postikulut Suomeen
- Varaa omasi/kysy lisää osoitteesta: blogisonnela@gmail.com

Mitä ihmeen fimoja?
Fimot ovat erityisestä fimopötkylästä leikattuja, ohuita koristeita, joita käytetään useimmiten kynsien koristelussa. Fimoilla voi kyllä koristella oikeastaan ihan mitä tahansa, vaikka kännykän!


Miten käytän fimoja?
Fimojen käyttö on helppoa! Värillisen kynsilakan päälle pistät kynnelle haluamaasi kohtaan väritöntä lakkaa, taivuttele fimoa hieman ja laita fimo haluamaasi kohtaan. Paina fimoa tiukasti kynttä vasten, katso että joka nurkka on kiinni kynnessä. Tämän jälkeen pistä vielä fimon päälle paksu kerros väritöntä lakkaa.


16 kommenttia:

  1. kyntes on kauniita ja blogis on ihana<3 Mulle merkitsis paljo jos kattoisit mun blogin ja mun päivän pelastaisit liittymäl lukijaks!:)
    www.lifeasrosalie.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos paljon. :) Tokihan minä käyn blogiasi vilkaisemassa!

    VastaaPoista
  3. oisko mitenkään mahdollista antaa noita rahoja muun avulla kun tilin?

    VastaaPoista
  4. ^^ Jos sulla on mahdollisuus päästä ojentamaan käteinen mulle Vaasaan, niin kyllä sekin käy. :D

    VastaaPoista
  5. ^^ Niin ja myös ollaan yhden ostajan kanssa tehty sillai, että hän on lähettänyt kirjeessä rahat, sekin käy, tosin tulee sitten tietysti kalliimmaksi sen yhden kirjepostimaksun verran.

    VastaaPoista
  6. Noi fimot näyttää kivoilta vois ittekki kokeilla joskus jos sais niitä jostain ja kiva ku kerroit miten niitä käytetään :D

    VastaaPoista
  7. itse asiassa fimohan on yleisnimike tai "brändäys" tuollaiselle polymeerimassalle, ei niinkään noille pötkylöille. pötköt on tehnyt tunnetuksi mm. angie scarr miniatyyri- eli nukkekotimaailmassa. ihan vaan selventämään :)

    VastaaPoista
  8. Lore on skis!: Hih, eipä mitään! ;D

    Emmi: Juu näin on, olenkin nähnyt joidenkin tekevän siitä massasta kaikkea kivaa. :) Fimoiksi kutsutaan kuitenkin näitä koristeitakin.

    VastaaPoista
  9. HALLELUJA, viimeinkin löysin hyvät ja yksinkertaset ohjeet miten fimot toimii! <3 :D Mikä saavutus. Itse tilailen just tässä kaikenmaailman kynsikoristeita ja fimot oli ihan ykkösenä listalla, tuommoset vesimelonit on jotain niin sulosta. :3

    VastaaPoista
  10. Jenna: Hyvä jos näistä vinkeistä oli apua! ;D

    VastaaPoista
  11. Jäi kynsien laitosta vähän yli noita, niin harkitsin tota kännykän koristeluu, millä ne saa pysymään kunnolla? :D Mulla on vielä tällenen koristetarra http://designskins.fi/ niin mitenköhän helposti noi siihen liimautuu millään aineella...?

    VastaaPoista
  12. ^^ Suosittelisin pikaliimaa tai tekokynsien kiinnitykseen tarkoitettua liimaa jos aiot laittaa kännykkään pysyvästi kiinni. :) En kyllä tiedä miten pysyy tuollaisessa tarrassa, mutta ainahan voit kokeilla. ;D

    VastaaPoista
  13. Just tutkailen erästä kivan oloista verkkokauppaa missä myydään kaikkea kivaa kynsiin liittyen. Kattelin noita fimoja, ja kirjotin googleen " fimojen käyttö " ja sun blogis heti ensimmäisenä ja ohjekin todella selkeä ! :) Voisin kyllä vahvasti harkita tilaamista. Itsekin kirjoittelen blogia: www.somethingdumptodo.blogspot.com ja aiemmin kirjotin ihan kunnon kynsiblogia osoitteessa www.kk-aro2.blogspot.com mut jotenki meni mulle liian ykstoikkoseks kirjoitteluks ku ei nuo kynnet niin innostanu enää. Nyt koitan tuota vanhaa innostusta herätellä uudelleen selaamalla sun upeaa blogias ja lukijaksi aion liittyä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva homma jos sait ohjeesta apua ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  14. Kiitos tästä blogista on paljon apuakin vaikka on vanhempi postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä, kiva kuulla että oli apua! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)