tiistai 18. tammikuuta 2011

Neonperhoset

Tällainen idea neonperhoskynsistä on minulla ollut päässä jo jonkun aikaa. Nyt sitten keksin miten toteutan sen ja olen ihan tyytyväinen tulokseen. :}

Ensin pihalla olettu kuva kynsistä. Hyrr olen kuolleen värinen. :Q

Lakkaukseen käytin seuraavia:


Konad Nail Hardner (ihan loppumaisillaan sekin, onneksi uusi pullo varastossa!)
China Glaze White On White
Depend Nr. 35 (lähti tämän manikyyrin jälkeen roskiin)
Depend Nr. 133
Ruby Kisses Hot Pink Obsession
China Glaze Nova
Konad Princess Special Polish Psyche Pink
Konad Top Coat
Cesars Rapid Dry Top Coat
+ Cesars Ananas -kynsiöljy

Yllä sitten isompaa kuvaa sisällä luonnonvalossa. Kärjet on kyllä irl paljon pinkimmät, tuossa näyttää lähinnä oranssille. ;o

Eilen sain päähäni, että teenkin ne lakkaukset jämälakoista. Hyvä, että rupesin katsomaan noita pulloja, tajusin, että tarvitsen kynsilakanohentajaa ja pistin eBaysta tulemaan Orlyn Thinnerin. Esimerkiksi Essien Pink Parka oli kuivunut pulloonsa, siveltimen mentävä reikä siinä oli, muuten täysin kiinteää. En tajua miten se voi olla mennyt niin. :D Saa nähdä elvyttääkö Orlyn Thinnerkään sitä.

Heitin tosiaan roskiin Dependin neonkeltaisen ja tänään pistinkin tuohon oikealle itselleni listalle, että täytyy ostaa se. Menin sitten tänään Kicksiin katselemaan muuten vaan ja nyt ne olivat vasta alentaneet Poolside ja Up & Away-collectionit! No pitihän sieltä sitten napata neonkeltainen Yellow Polka Dot Bikini mukaan.

Kuva on huono, googletelkaa lisää jos kiinnostuitte. :) Maksoin pullosta siis vitosen ja se olikin viimeinen kappale kyseistä lakkaa siellä. Shoppailin kyllä vähä muutakin, mutta en niistä nyt ryhdy sen kummempaa selittelemään ainakaan nyt.

Nyt pakko mennä syömään ja jotain, älkää välittäkö mahd. asia/kirjoitusvirheistä, koitan korjata ne kun ehdin jos tarve.

Teetkö ikinä neonkynsiä?

14 kommenttia:

  1. Ihanan räikeät kynnet, mutta kysynpä vain - onko kauhean vaikeaa putsata se pikakuivattava/vaseliini pois kynsien ympäriltä? Hassua, kun sitä ei mielletä yhtä tuomittavaksi kuin lakkaan sotkeutuneet kynnenympärykset. Kiiltelevät sormet ovat ällöttävintä ikinä.

    VastaaPoista
  2. Tuossa Dependin neonkeltaisessa on kyllä järkyttävän huono pigmentti. Levitin itse 4 kerrosta, eikä meinannut peittää. Luovutin eikä ole sen jälkeen tullut käytettyä.

    Nuo China Glaze kokoelman lakat on tässä pari viikkoa ollut jo Vaasan Kicksissä alennuksessa. :) Minäkin nappasin mukaani tuon keltaisen. Onkohan yhtä huonolaatuinen kun saman sarjan Sun Worshiper, jota niin moni muu minun lisäksenikin on haukkunut laadultaan.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kyllä minäkin pikakuivattavan lakan pyyhin pois sormilta tietenkin, ei se iholle kuulu ollenkaan. Sormilla on kuvassa (ja minun kaikissa kynsikuvissa yleensäkkin) kynsinauhaöljyä ja sitä en putsaa kynsiltä pois kun sen vähän niinkun kuuluisikin imeytyä kynsinauhoille/kynsieniholle.. Jos sinua ällöttää kynsien kiiltely niin suosittelen menemään seuraamaan toista blogia, sillä lähes joka lakkaukseen käytän kynsinauhaöljyä, joka kyllä kiiltelee sormissa. :)

    Miksikö sitä ei tuomita? No johtunee siitä, että kun kynnet lakataan kynsilakalla, lakkojen ei ole tarkoituskaan mennä yli kynsien, iholle asti. Kynsinauhaöljyä sen sijaan saa mennä. :)

    Jossu: Äää sillon ku minä kävin niin ei vielä olleet tarjouksessa, olin liian aikaisin kyttäämässä. ;D En osaa kyllä sanoa, toivottavasti ei oo yhtä huonolaatuinen!

    VastaaPoista
  4. Mullaki on toi Dependin neonkeltain, vähä huanost peittää 8( Mut nää kynnet on kyl ihanat ! Rakastan noit värei ♥

    VastaaPoista
  5. nätskät kynnet! Mitä mieltä oot tosta Ruby Kisses:in lakasta? :D ite en tykkään kauheesti kun omistan keltasen semmosen ;s

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Kiitos! :) Minä tykkään tosi paljon tosta Ruby Kissesin pinkistä! Olen kyllä kuullut, että se keltainen versio olisi tosi pigmentitön, onko näin? Tuo pinkki nimittäin on tosi peittävä! :)

    VastaaPoista
  7. Hienot kynnet! Tosi pirtsakat. :) Sullahan oli joskus ne mielipidenappulat postauksissa? Siis ne kiinnostaa, ei kiinnosta yms. -nappulat, jos oikein muistan. Halusin vaan niistä kysyä, että pitääkö sallia ns. vapaa kommentointi (siis että kommentit julkistuvat ilman tarkistusta), että ne näkyis? Kun ite yritin laittaa ne napit ja ei ne näy. :S

    VastaaPoista
  8. Hantta: Kiitosta! :) Hmm, en kyllä yhtään muista, mutta mulla tais olla silloin joo vapaa kommentointi käytössä, mutta ei sen musta pitäs siihen vaikuttaa, en kyllä varma oo. :o

    VastaaPoista
  9. Ihanat kynnet ja ihanat värit. Rakastan neon värien käyttöä♥

    VastaaPoista
  10. Moikka! Taas tuosta Ruby Kisses:in lakasta kysynyt anonyymi-kommentoija täällä (: Se mun Ruby Kisses (jaa-a, en nyt sitä nimeä muista :D)-keltainen lakka on mun mielestä ihan hyvää! Itse en kauheesti pidä siitä siveltimestä, (tuntuu että jää semmoinen sudin jälki siihen. En tiedä onko käyttäjän vika!) mutta muuten se on ihan hyvä. Parilla kerroksella ihan peittää ja on sellasta tarpeeksi paksua eikä lirua :) Kannattaa kokeilla ostaa, hinta/laatu-suhde on hyvä.

    VastaaPoista
  11. mulla on toi dependin neonkeltainen :) ihan supersöpöt kynnet!

    VastaaPoista
  12. Heidi: Kiitos paljon! :) Minäkin tykkään neonväreistä. 8]

    Anonyymi: Aa no sitten! Minulla jäi eräästä keskustelusta sitten väärä kuva, vai oliskohan se ollu joku muu kuin keltainen lakka, no eniveis. D;

    papercuts: Hii! Kiitos! ;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)